Title

יצירות

שיתופים ליצירות שנוצרו בבינה מלאכותית.

בינה מלאכותית >> תוכן מקצועי

גם אני כמו כולם רציתי לבדוק, איזה מודל תמונות מוגדר הכי טוב כיום,
לכן החלטתי לקחת את כל המודלים שדוברו באשכול הזה:
https://www.prog.co.il/threads/המודלים-הכי-טובים-היום-בai.1128566/post-16227904
ולנסות את כולם.
לכל אחד מהכלים לקחתי את אותו הפרומפט - של GPT עם קצת שיפורים שלי.
לא אוכל להעלות כאן את כלל התמונות, אבל התוצאה של פלואו השאירה לכל השאר אבק בפנים.
Ultra-realistic cinematic 8K photograph of a fully Haredi Jewish man standing in the center of a busy urban street at night during light rain. The man must look completely and authentically Haredi in every detail, based on real-world references and accurate visual characteristics from real photos (as seen on Google images).

He is wearing full traditional Haredi attire: a classic black suit, white shirt, and a black hat with a short brim (8.5 cm), clearly visible and proportionally accurate. His appearance, posture, and styling must strictly match authentic Haredi Jewish men.

The street scene is also entirely Haredi: all pedestrians are clearly Haredi men only, wearing similar traditional clothing (black suits, hats, modest appearance), with no deviation. Absolutely no women in the scene under any circumstances.

The street is wet from light rain, with realistic reflections of street lights and car headlights on the asphalt. A few אנשים ברחוב but not crowded. Cars are driving naturally with subtle motion blur and headlights reflecting on the wet road.

Camera: 85mm lens, shallow depth of field, slight focus on the main subject, background softly blurred. Natural proportions, realistic lighting, soft cinematic contrast. Raindrops visible in the air and on surfaces.

Highly detailed textures, photorealistic skin, fabric, and environment. No surreal elements, no exaggeration, normal physics, real-world accuracy.

--no women, female, girl, נשים, feminine features, long hair typical of women
אמנם אחרי זה, הייתי צריך לעשות שוב עם עוד טיפה הוספות בפרומפט בשביל עברית תיקנית, אבל התוצאה מטורפת.
  • תודה
Reactions: שקדי1 //
12 תגובות
  • 6
  • לינק לגינגל שירת בנים במתנה
    drive.google.com/file/d/18k8d3m-1mc17IG_IJSxjpGhtSmk8YepY/view?usp=sharing

ועוד סיפור לצפיה מרתק לילדים בחינם, סיפור "הבייגלה השובב" זה גם מתאים לערב פסח לילדים לקייטנות להפעלות ועוד....

הוידאו AI- תלת מימדיה פס קול מירי גולדברג מאולפני "מיריקס"
    ואת הויזואל לסרט הבייגלע הפקתי לפני שנה בדיוק והתוצרים ב- AI שמים וארץ...
    רק לחשוב על זה כמה קשה עבדנו אז על דמות עקבית שעותתתתתתתתתתת עד שהוא הבין
    והיום בננה בננה יוצא במהירות וברמה פי אלף...
    0 תגובות
    שלום לכולם.
    היה לי וויכוח עם איזה חבר, האם הבינה מלאכותית תוכל לעשות את כל הפרוייקט הזה (שאציג יותר נכון הבינה תציג, (כי לא יכול להיות שהכל היא עושה ורק את הפוסט לא) בשורות הבאות),
    אז פתחתי צ'אט עם ג'מיני (יש לציין שאני משתמש בפרו), ונתתי לו לעשות הכל, והנה התוצאה.

מה ביקשתי ממנו?לא רק 'תכתוב לי רשימת קינמונים'. ביקשתי ממנו להיות הארכיטקט, המפתח והאנליסט של הפרויקט. נתתי לו לאפיין את הממשק (UI/UX) שיהיה נוח לעבודה אינטנסיבית, לבנות מנגנון "מוח" שזוכר באיזה כלים אני משתמש הכי הרבה, ולצבוע את הכל בצורה חכמה כדי שהעין לא תתעייף אחרי 10 דקות.

מה יצא בתוצאה הסופית (הכל תוצרת AI):

1. למעלה מ-110 כלי AI נבחרים: לא סתם רשימה, אלא חלוקה לקטגוריות טקטיות – מפיתוח קוד ועד עריכת וידאו, סייבר, וכלים ייעודיים לחילוץ טקסט (OCR) מספרים ישנים.
    2. מערכת "דירוג חם" (🔥): הבינה בנתה קוד שעוקב אחרי הלחיצות שלי. הכלי שלחצתי עליו הכי הרבה? הוא יקפוץ אוטומטית לראש הרשימה ויקבל סימון של "כלי חם".
    3. צביעת תגיות חכמה: המערכת מזהה לבד אם הכלי קשור לתורה, לקוד או לוידאו, וצובעת את התגית בהתאם – מה שמאפשר סריקה מהירה של העין.
    4. ניהול נתונים מלא: אפשר לייצא גיבוי, לייבא רשימות JSON חדשות (כמו אלו שג'מיני מייצר לי כל יום) ולשמור הכל מקומי בדפדפן בלי צורך בשרת או מסד נתונים חיצוני.
    והנה המסר שלי לחבר (ולכם):הוויכוח נגמר בזה שה-AI לא רק כתב את הקוד, הוא גם הציע את הפיצ'רים שאני בכלל לא חשבתי עליהם. אפילו את הפוסט הזה הוא מנסח ברגע זה ממש.

אני מצרף לכם כאן את הקוד/הקובץ. פשוט תפתחו ותראו איך נראה "דף הבית" של מי שעובד עם AI ב - 2026.

למי שלא מכיר: פשוט מעתיקים את הקוד לקובץ טקסט פשוט,

שומרים אותו בשם AI_Tools.html ופותחים עם הדפדפן. זהו, זה עובד!
    והנה הקובץ :
    עוד משהו אחרון מטורף שהוא נתן לי - ניתן להסויף בצורה עצמאית כלי אחד או הרבה כלים, רק שלהרבה כלים דרוש ג'מיני בשביל הקוד....
    1773794033511.pngנוטבוק LM הוא כלי מדהים לכל הדעות , מי שהתנסה בו יודע את היכולות המדהימות שטמונות בו .

למי שלא מכיר מומלץ דבר ראשון לעבור על האתר שלהם .
    מצרף גם קישור לעזרה והסבר על השימוש
    https://support.google.com/notebooklm#topic=16164070 .

אחד היכולות השימושיות ומוצלחות של הכלי הוא המצגת
    רמת הדיוק שלה כולל הכיתוב בעברית הוא באמת ברמה גבוהה ביותר ,

ובגלל המעלה הזאת (לא רק אבל הרבה בגללה) ניתן ליצור מצגות מושקעות מאוד בשפה העברית .
    רמת השליטה בסגנון התמונות במצגת היא גם כן מאוד גבוהה , מסגנון שמתאים לילדים ועד למצגת מקצועית לפגישת עבודה .

חשבתי, אם כבר יש את הכלי הבאמת אדיר הזה (שהוא גם בחינם)
    למה לא לשתף את המצגות המושקעות עם אנשים אחרים , מצגות הסבר על דברים שונים כמו שרק מצגת מושקעת יכולה להעביר .

לכן אני פותח את האשכול הזה לשיתוף מצגות (בלבד) שיצרתם ב Notbook LM שלדעתכם יכולות באמת להביא תועלת, או תוכן מעניין ומושקע ברמה גבוהה .

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה