מעצבי דיגיטל ו-UX/UI

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
שלום וברכה, אני עובד ב"מסעדה היהודית" ולפני תקופה הקמנו אתר למשלוחים של אוכל מוכן לשבת מבית המסעדה היהודית במהלך התקופה האחרונה קיבלתי מכמה אנשים כל מיני הערות לגבי עיצוב ואפיון האתר על כך שיש בו הרבה דברים שנדרשים לתקן מבחינת חווית משתמש על כן אני פונה בבקשה לכל חברי הפורום אשמח מאוד אם תוכלו להיכנס ללינק של המסעדה בכתובת: https://www.jewish-restaurant.co.il/
ולתת לי כל ביקורת אפשרית בכל תחום שהוא על מנת לשפר את הנראות/חווית המשתמש של האתר. במהלך השבוע הקרוב אני מתכנן לשבת על כל התיקונים שיעלו עם חברת הבניה של האתר על מנת להטמיע את השינויים שיתקבלו. יש לציין שמכיון שע"פ נתוני גוגל אנליטיקיס רוב המשתמשים באתר גולשים דרך מובייל בעיקר מה שחשוב לי זה בדיקה של האתר במצב רנספונסיבי למצב מובייל.
בונוס: בין כל אלה שישיקעו מאמץ ויתנו ביקורת מועילה ומקצועית אשתדל בלנ"ד לערוך הגרלה על כרטיס גיפט קארד למסעדה!
אשמח לתגובות או בשירשור כאן או במייל minachw@גימייל.קום

תודה מראש לכל המסייעים!
מאמר שווה קריאה שקורא תיגר על הרכיב הפופולרי והוותיק - פירורי לחם

• תודה
Reactions: סיון1 //
4 תגובות
לצורך פרויקט UXI אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על סקר קצר מאוד
על פרויקט "אגורה" האתר או האפליקציה, תודה לכל מי שיקדיש עבורי את הזמן.
זה יעזור לי מאוד.

• תודה
Reactions: סיון1 //
3 תגובות
מוצגת לי הודעה כזאת-
1703424237137.png

לרענן לא עוזר
F5 לא עוזר
הפעלה מחדש של המחשב לא עוזר
ואני על סף יאוש

מציינת שכששולחים לי קישור של פרויקט ספציפי זה נפתח לי
אבל לעבור בחזרה לFilles אני פשוט לא יכולה וזה מציג לי את ההודעה הנ"ל
אשמח לעזרה
תודה
  • 285
  • שלום, לצורך לימודי אני מאפיינת אפליקציה לזוגות צעירים שתעשה להם סדר בהתנהלות היומיות
    אז בהמשך לאשכול ההוא עם הסקר >>>

הגעתי למסקנה שזוגות צעירים חשוב להם בעיקר לקבל סדר בהתנהלות היומיומית החדשה והמורכבת...
    קשה לי להבין איך האפליקציה יכולה לתת מענה מסודר ומעניין שיתן גם חווית משתמש
    לדוג' בקשו יומן מטלות,
    תזכורות יומיות,
    טיפים לסידור הבית ולנקיון
    שיהיה מידע מה עושים במקרה של: מחלה, תקלה בבית

היות ואני לא באה מעולם אפליקציות ולא משתמשת עם סמארטפון/אייפון, מורכב לי לדמיין את זה ולהבין מה אני מחפשת..
    אשמח לעזרתכם זה מאוד דחוף לי!
    0 תגובות
    שלום לכם,
    במסגרת לימודי UX-UI כאן בפרוג,
    אני עורכת מחקר, שכולל גם את הסקר הקצר הזה:
    סקר קטן וידידותי-פליימוביל ומשחקים

שימו לב,
    הסקר פונה רק למי שרכש/ה אי פעם משחק, לא משנה איזה ובאיזו דרך.
    תודה גדולה!

יהודית אידלשטיין
    שאלות? הצעות? הערות?
    אל תתביישו: yudit100200gmail.com
    • תודה
    Reactions: ימין1 //
    6 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה