מעצבי דיגיטל ו-UX/UI

בניית אתרים וחוויית משתמש >> תוכן מקצועי

תיקי עבודות של עיצוב אתרים >> העבודות האחרונות, תהנו!

SHUGE שפרה כהן.png
SHUGE שפרה כהן 01.png
אומנות האופציות שפרה כהן.png
WhatsApp Image 2026-03-10 at 2.11.40 AM (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-01-07 at 11.45.24 AM.jpeg
קלף קליין.jpg
בראש פתוח.jpg
מכון ספורנוקטן.jpg
לב גדול.jpg
בלוי ספרים.jpg
הצגת אתר תדמית משרד שמעוני5.jpg
WST השקעות נדלן בדובאי-3.png
WST השקעות נדלן בדובאי-2.png
WST השקעות נדלן בדובאי-1.png
WST השקעות נדלן בדובאי.png
הצגת פרוייקט ישראל דיזקינד 4.png
נראה שפיגמה נהייתה פופולארית כאן בזמן האחרון...
אז אם יש לכם תוספים מומלצים (מניסיונכם) , שתפו כאן לטובת כולנו.

אני אתחיל:
SmoothShadow
מוסיף צל לאוביקטים בצורה חלקה, נראה הרבה יותר מיוחד.

UI Faces
מאגר תמונות פרופיל של אנשים, ניתן לסנן לפי גיל, גברים/נשים, הבעה וצבע שיער.
מושלם לפרסונות או דמויות אקראיות.

Golden Line
משנה את גובה הקו לפי יחס הזהב.

Figmotion
מאפשר ליצור אנימציות פשוטות בפיגמה
1. אני מעצבת ממשק אפליקציה - תוכנה בגודל מסך מלא. ישבתי היום עם המתכנתת, לאחר שהעיצוב לא עבר לתכנות כמו שרציתי. היא הסבירה לי שבפיגמה יחידות המידה הן בפיקסלים, אבל בהגדרות התכנות - נותנים הגדרות באחוזים - ואם אני לא רוצה שהעיצוב יהרס ושדברים לא יעלו אלו על אלו - היא חייבת לעצב 'בערך'. למעשה, היא הסבירה לי שאת כל הדיוקים העיצוביים היא עושה רק אחרי התכנות.
(רק על תתווכחו איתי עד כמה זה נכון או לא, שיטת עבודה. שלה, לא שלי. זה לא בשליטתי.)

השאלה שלי: איפה מגדירים לפיגמה עיצוב לפי אחוזים? או - שזה מוגדר אוטומטית בהגדרות הייצוא? ואם כן, איך מייצאים מפיגמה לתכנות?

וזה מביא אותי לשאלה 2:
מי שמנהלת את המתכנתת (זה צוות, בלי להכנס לפרטים) - אמרה לי שכדי שהעיצוב יהיה רספונסיבי - מגדירים את העיצוב מראש ביחידות מידה מסוג "רם". מה זה? איך עובדים עם זה? איך משתמשים בזה? אפשר להגדיר את פיגמה להשתמש בזה ולא בפיקסלים?

@סיון, חסר לי מקדם ושמו "פיגמה". אשמח שתוסיפי.
  • תודה
Reactions: בום בום1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה