מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מצאתי כמה סרטוני הדרכה מעניינים לעיבוד תמונות בפוטושופ,
מצרף קישורים לטובת כולם.

היי לכולם
משתפת בשני פוסטרים נחמדים שייצא לי לעצב לאחרונה :)
(זה לא לקוחות, זאת תרפיה של בין לבין)

1. החותים -
לכולנו יש מהם יותר מידיי בחיים והם תמיד מסתבכים אחד עם השני ומסבכים את המצב שגם ככה מסובך

החותים_גולדי כהן.jpeg

מפה לשם:

וזה מה ייצא:

החותים_גולדיכהן.jpg

החותים1_גולדיכהן Large.jpeg

2. הפסקת נשימה -
הענין עם המירוץ. ובטח עצמאי/ות שכאן יזדהו עם זה ממש, שקורה לנו מלא שפתאום ניגמר היום ואנחנו מגלים שכוס מים לא שתינו מרוב לחץ ומיליון משימות שצריך לתקתק ולסגור, ואני כאן כדי להזכיר לעצמי ולכל מי שנופל בזה גם שזה בסדר לעצור שניה, להכין איזה ארוחה טובה, לנשום איזה נשימה אחת עמוקה ולא לדאוג, שום דבר לא באמת יברח.

הפוסטר שייצא: (שהוא גם תזכורת שאני הולכת להדפיס ולתלות לנגד עיני)

הפסקתנשימה_גולדיכהן.jpeg

הפסקתנשימה1_גולדיכהן.jpeg

זהו.
אהבת?
מזל טוב ענק למנהלת המסורה @EPaP
לארוסיה

משיקים איתך כוס של ברכה
ומאחלים לך הרבה אושר ושמחה
ובית נאמן בישראל
והמון מזל טוב

2150725306.jpg
זה אמנם לא עיצוב שלי, אבל קיבלתי את זה מחבר טוב במייל...
זה היה כל כך גאוני, שאמרתי לעצמי למה לא לשתף את כולם?

מדובר בפרוספקט שהודפס בצורת איגרת אמיתית, (כן בדיוק כמו שזה נשמע... אגרת מגולגלת ארוכה וכו',)
כדי לתת לכם את זה אוטנתי אני מעתיק כאן את המייל כככתבו וכלשונו

תהנו... (הקובץ לקריאה ולהדפסה מצורף בסוף)
----------------------
אגרת מרגשת לבת ישראל לעת מלחמה - מרגש וסוחט דמעות
- מחולק בחודש האחרון בתיבות הדואר בשכונות מרכזיות בערי ארץ ישראל בצורת אגרת קלף עתיקה מגולגלת - סיפורים אנושיים מרגשים ומצילי חיים כבר נקשרו בעקבות השפעת האגרת על קוראיה.

מכתב אישי הנוגע בנימי הבית היהודי ותפקידה של בת בישראל בדרך לחיים שמחים ומאושרים ||| כך נתמודד מול החומות הניצבות בפנינו בהסתר של הדור האחרון ||| צדיקי הדור צמחו מכוח דמעות אמותיהם ||| הנשים יבשרו את בוא הגואל ויתנשאו גבוה גבוה להיות הכתר של הבית
||| "אשת חיל עטרת בעלה" |||

האגרת מחולקת בתיבות הדואר בריכוזים החרדים בערי ישראל על גבי נייר דמוי-קלף מגולגל כאגרת עתיקה בעיצוב ויזואלי מרהיב שובר שוויון.
Image_20240103_205747_985.jpeg

image_67191041.JPG

20240115_100005.jpg
  • 737

• כאן אפשר לראות לוחות נוספים מתעדכנים

אשמח שתשימו עוקב,
    גמר חתימה טובה לכולם ♥

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה