מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

תגובה אחרונה 
 תגובה אחרונה 
החוברת הייתה הקש ששבר,
לילה, עוד יומיים חג, הבית נראה כמו אחרי עיטוש של ראם מקראי
הסוכה במצוקה, והנשים, מכל הארץ, צריכות לקרוא את החוברת, דחוף!!
האמת, אבל האמת, שלא הכסף ולא האופי שלי חובב ההרמוניה ושונא הסירובים הוא זה שאמר את ה״כן״
אלא הידיעה שאני שותפה פה למשהו אידיאליסטי אמתי, חשוב והכרחי.

דבר ראשון הקונספט,
צבעי החום ורוד שעלו לי בראש מיד בתחילה, ממשיכים אתנו
השילוב האולטימטיבי בין החום של המחיצה העצית לבין הורוד של קהל היעד הנשי יחד עם המסר הזולתי.
אני ממהרבת להרחיב את החום לקשת הצבעים שעד לזהב,
חיש מוצאת לכריכה רקע עלי מושך ומשלבת בו את התמונה כמוטיב זכיר. קצת משחק עם העלים עושה מצב רוח
ופונט שחרית, עם הגליפים המעלפים, עושה לי את כל העבודה.
נבחר כפונט לטקסט הרץ- איצטורבל המושלם של פונטביט. קריא מכובד ושיקי, אוהבת אותו, מה לעשות...

אני מריצה בראש את הדרישות, קליט, מושך, מכובד.
גוש הטקסט הלא מופרד הלא מדורג והלא מזמין
צריך להיות היררכי, מדורג, עם לידרים מאירי עיניים
בעדינות רבה עלי לדאוג שהוא יהיה מעוצב באופן שמוביל ומזרים את העין ולא עוזב עד הסוף...
אז אני בוחרת כותרות, מדגישה, מגילה מקטינה, מרווחת ומאזנת טורים
מנסה להיכנס לראשה של האישה הצאנזית הפטריוטית, עניין רחוק מעולמי... ולחשוב, איך והיכן היא מטעימה את המילים

החלק האחורי היה בכלל קומדיה,
הוא חובר בעקבות השראה של מדור אהוב בקראט, אחד שמעולם לא ראיתי
והמארגנות סמכו עלי שאני מכירה את העיצוב לפרטיו, רחמנא ליבא בעי

לילה, אין לי עיתון קראט, אני לא יודעת למה הן התכוונו ״המדור עם החיצים, שהוא מצחיק״
והטקסט בנוי באופן מורכב ממש! הן ניסו לשלוח הדמיה והיא רק בלבלה אותי יותר...
דונמא 7 (1).png
בנוסף, נשלחו לי האיורים (כמצורף למעלה)
לשלב בדף האחורי הנ״ל, והם חייבים להיות משולבים, כי הם כבר שלמו למאיירת
(למה לא שאלתם אותי??? אני יכולה להוריד משהו הרבה יותר נכון!!!)
והם כל כך לא מתאימים... לא לשפה, ולא לקונספט...
בסוף תובנה משמעותית מאיר את עיני, אני מבינה שאני פה אשת המקצוע, השרביט בידיי, ואני המחליטה!!
ובאסרטיביות אני מעצבת בשרירות לב דף אחורי כראות עיניי...
על רקע עלי מאותה משפחה של הכריכה, עם פונט אנימטור השובב והכל כך נצרך, וכן. בלי האיורים.
בחסדי ד׳ בארבע לפנות בוקר אני שולחת מייל שנון במיוחד ברוח הימים והשעה...
ושם מצורפת למזל טוב, ארבע שעות אחרי שהחומר נשלח, החוברת המרהיבה!מוקאפ פלייר נשות צאנז פ״ה.pngמוקאפ פלייר נשות צאנז פ״ה עמודים פנימיים.png
סוף טוב הכול טוב, אני מקבלת פידבקים מרגשים ממש

זה היה ממש מוזר! אנחנו מחלקות את החוברת
ונשים, במקום לשאול אז איפה נשב ומה נעשה
שואלות, מי הייתה הגרפיקאית?...

איזה עיצוב נקי ומושך! איך הטקסט מעומד היטב!
לא היו כותרות בכלל, ולא הדגשות, שלחנו לך אותו בלחץ נורא של זמן
ועשית ממנו מטעמים!

והכי מכולם, ריגשה אותי תגובתה של אחת המרכזות המסורות
שבריתחת הדיונים הלוך ושוב, שוחחנו בטלפון עד שכמעט נשרו אפרכסותינו
והיא כתבה לי כהאי לישנא:
צילום מסך 5785-04-08 ב-22.34.38.png
היי לכולם,
בהמשך למודעה הזו ששיתפתי
מודעה לגרפולוגית
עיצבתי מודעה שניה בסדרה לאבחונים גרפולוגיים
למי שעומדת מול החלטה לפני בחירת מקצוע ..
21408650.jpg
והלקוחה רצתה את זה לפרסום בסטטוס
מוקאפ טלפון.jpg

לוגו שעיצבתי לעיתון שכונתי
18895193.jpg
מוקאפ למגזין.jpg
ולסיום..
מונוגרם לבר מצווה
תוית מוקאפ.jpg
אשמח לשמוע שאהבתם
שבוע טוב
ורק בשורות טובות!! :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה