מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שבוע טוב לכולם!
הבטחתי שיתוף - המשך שיתוף עם האתר המדהים של ״בול עץ״ וסוף סוף מצאתי זמן מתאים
הנה
קישור לכל מי שהפסיד את השיתוף הקודם ---- והתחלנו :cool:

*אתר
התהליך של בניית האתר לקחה לנו יותר מחצי שנה!!!
על הבניה המקצועית והסבלנות האין סופית - מנוחה - נטוורקינג @NetWorking (מקווה שתייגתי באמת אותה...)
את ההשראה לאתר שאבתי ממוגז עדין - אהבתי את החצי חצי . שכ״כ מתכתב לנו טוב עם השפה של המותג שלנו
התהליך באמת היה ארוך - קופי . צבע . בנייה . אפיון ------- 6 חודשים של עבודה מסביב לשעון
היה כיף~
ואני אוהבת את התוצאה
מוזמנים לשזוף ולראות בעצמכם
וממש מחכה לכל תגובה - הערה! והארה
דפדפו בין עמודי האתר - כל עמוד עם המון חשיבה

על הסרטון תדמית המושלם @נירוש המהממת (הסרטון שבמקטע סדנאות)

*ועוד כמה מילים
אחד הפיצ׳רים האהובים עלי באתר הם הגיפים- אותם הנפשתי ועיצבתי .
בעבר העלתה דסי פיצ׳טו שיתוף במגירה של @arv על אתר מהמם שעיצבה לסוויץ . שם היא משתפת בתהליך מהמם ועד לגיפים יפייפים - את ההשראה להם שאבה מהאתר של סבן אפ (משקה מוגז)
החלטתי גם אני ללכת על הכיוון הזה - רק עם התאמה לשפת המותג שלנו
87731992-02f4-4494-91a8-12a406483f77 (1).gif >>>> 01.gif
והנה שלנו~~~

3.gif
בעצם פה לקחתי את - כללי המסמר של המותג והפכתי אותם לאטרקטיביים וזכירים יותר ע״י התנועה והצורניות.

זהו - נשאר לכם רק לגלול באתר מלא הצבע הזה
הנה הוא---- https://bulets.co.il/
ולהגיב ;) - אני ישמח ממש
להתראות בשיתוף הבא~~
CleanShot 2021-06-23 at 11.29.32.gif

שלום חברים, מעצבים ומעצבות

שהחיינו וקיימנו, אחרי שנים של עבודה,
אני שמח לבשר לכם על פתיחת אתר האותיות ״בית אלף״.

הַיּוֹם יִהְיֶה הָאוֹת הַזֶּה!

אירוע השקת האתר יתקיים דרך בית פרוג בזום
ניתן עדיין להירשם כאן בלינק
מאות הנרשמים לאירוע יקבלו בשעות הקרובות מייל עם קישור לזום

לאחר אירוע ההשקה, יפתח האתר לכלל הציבור, מי שנרשם יוכל לגשת לאיזור האישי ולהוריד את הפונט מתנה
לאחר האירוע אני אהיה כאן באשכול הזה לשאלות וכו׳

תודה לכולם על האמון, ועל התגובות החמות
יש לכם חלק בלתי נפרד בפרוייקט הזה

איתמר נתן​
 תגובה אחרונה 
קיבלתי השראה מהתפילה המרגשת הזו שהכרתי לא מזמן...
כל הערה והארה מתקבלים בברכה :)

*

נוסח הבקשה נמצא בכתבי הרה"ק
רבי לוי יצחק מברדיצ'וב וזה לשונו: "סגולה גדולה להצלחה, שיאמרו אנשים נשים וטף בקשה זו בכל מוצאי שבת קודש קודם הבדלה שלש פעמים, מובטחני שבודאי יצליחו אי"ה".

בתרגום לעברית:
"אלֹהֵי אַבְרָהָם וְיִצְחָק וְיַעֲקֹב שְׁמוֹר אֶת עַמְּךָ יִשְׂרָאֵל אֲהוּבֶיךָ מִכָּל רָע בְּסֻכַּת שְׁלוֹמֶךָ, כַּאֲשֶׁר הַשַּׁבָּת קֹדֶשׁ הָאֲהוּבָה עוֹבֶרֶת, שֶׁהַשָּׁבוּעַ וְהַחֹדֶשׁ וְהַשָּׁנָה, יָבֹאוּ עָלֵינוּ לֶאֱמוּנָה שְׁלֵמָה, לֶאֱמוּנַת חֲכָמִים, לְאַהֲבַת חֲבֵרִים, לִדְבֵקוּת הַבּוֹרֵא בָּרוּךְ הוּא, לְהַאֲמִין בִּשְׁלֹשׁ עֶשְׂרֵה עִקָּרִים שֶׁלְּךָ, וּבִגְאוּלָה קְרוֹבָה בִּמְהֵרָה בְיָמֵינוּ, וּבִתְחִיַּת הַמֵּתִים, וּבִנְבוּאַת מֹשֶׁה רַבֵּנוּ עָלָיו הַשָּׁלוֹם:
רִבּוֹנוֹ שֶׁל עוֹלָם, הֲרֵי אַתָּה הַנּוֹתֵן לַיָּעֵף כֹּחַ, תֵּן לִבְנֵי יִשְׂרָאֵל אֲהוּבֶיךָ גַּם כֹּחַ, לְהוֹדוֹת לְךָ, וְלַעֲבֹד רַק אֹתְךָ וְלֹא לְאַחֵר חָלִילָה. וְשֶׁהַשָּׁבוּעַ וְהַחֹדֶשׁ וְהַשָּׁנָה הבאים, יָבוֹאוּ עָלֵינוּ לִבְרִיאוּת וּלְמַזָּל וְלִבְרָכָה וְהַצְלָחָה וּלְחֶסֶד, לְבָנֵי חַיֵּי אֲרִיכֵי וּמְזוֹנֵי רְוִיחֵי וְסִיַּעְתָּא דִּשְׁמַיָּא לָנוּ וּלְכָל יִשְׂרָאֵל וְנֹאמַר אָמֵן:
גטא פון אברהם_תמר טל.jpg
אתם הצפתם את המערכת בבקשות לקורס הזה, ועשינו ממש לילות כימים כדי להביא לכם אותו במהירות שיא ובאיכות מדהימה, אז קבלו אותו בתרועות רמות - - -

קורס אילוסטרייטור המקיף ביותר עם 24 שיעורים מדהימים אחד אחד (!), שיתנו לכם את כל הכלים כדי להתחיל לעצב אייקונים, לוגואים, ווקטורים, איורים או כל אלמנט גרפי שתרצו, בתוכנה המקצועית ביותר בתחום.

למי זה מתאים? לכולם!

אין צורך בשום ידע מקדים! הקורס יקח אתכם מהבסיס הראשוני ויקפיץ אתכם ישירות לטופ של מומחי האילוסטרייטור!

אז הדקו חגורות – והיכנסו לקישור ממש כאן. אתם עומדים לעוף...
אילוס.png
 תגובה אחרונה 
כשקהילת ויזניץ בעפולה חוגגת עשור
זה יום חג ששווה בהחלט דינר מושקע בליגת על

הפרויקט כלל:
עיצוב לוגו
פריטי מיתוג ופיצ'יפקעס רבים
סדרת מודעות ארוכה ארוכה...
ומיתוג האירוע עצמו: שילוט, מיתוג לשולחנות, לרצפה, לבמה ועוד...

קרדיט ענק למוטי רבינוביץ מ'טיפ הפקות'
על הפקת אירוע בסדר גודל שרק הוא יכול

הלוגו
1624265927767.png

תושבי קרית ויזניץ בבני ברק בוודאי ראו את הדגלים שהתנוססו בחוצות קריה
1624266004401.png

מכיוון שהקמפיין התחיל בסמוך לחג השבועות, חולקו בביהמ"ד 'אקדמות' ממותגים, תואמים לקונספט
1624266070544.png

קרית ויזניץ בבני ברק גם כן לבשה חג, כאשר אחותה הצעירה בעפולה מציינת עשור...
שילוט על בניין הת"ת
1624266144531.png

ואיך אפשר 'שבועות' בלי קצת טבק?
1624266226844.png

בעלונים ובבתי המדרשות התפרסמו מדי שבוע טיזרים שאכן עוררו את הסקרנות של הציבור
1624266296375.png

ובמקביל, ככל שקרב מועד האירוע, המודעות הפציעו ונתנו תמונה רחבה יותר על העומד להתרחש:
1624266371912.png
1624266405986.png

ואז בתיבות הדואר חיכו נוצצות ובוהקות - ההזמנות!
1624266459234.png
1624266474436.png
1624266485382.png
1624266492938.png

סקירה עמוקה יותר, סיפק העלון שתיאר במפורט את שגשוגה של קהילת ויזניץ עפולה. שווה קריאה, בהחלט!
1624266653053.png

ועכשיו -
המעמד עצמו
כמויות עצומות של פריטי מיתוג, בקושי אחזנו ראש:

פולדר להתרמה
1624266726601.png

עיצוב מוצר - מתקן ממותג לברכונים עשוי עץ - מתנה לתורמים
1624266789802.png

כתב שותפות
1624266806773.png

ועכשיו רק אם יש לכם עדיין סבלנות,
תמונות מהאירוע עצמו:
1624266851530.png
1624266892391.png
1624266906781.png
1624266920262.png
1624266932732.png
1624266944454.png
1624266957461.png
1624266972817.png
1624266986013.png

תודה שהייתם איתנו עד עכשיו!
נשתמע בפרוייקטים נוספים!!
בשיעורי פוטושופ אצל @אריאל אלינסון
התבקשנו להגיש בשיעורי הבית תמונה
ולשנות לה את האוירה ע''י פילטרים
לא היה לי רעיון בראש...

עד שבס''ד
בעקבות בקשה של אחד מחברי הפורום
@תלמידים כאן
לשער של קבר רשב''י
התוודעתי לאוסף הזה

וכשראיתי את התמונה הזו מיד החלטתי שעליה אני יעבוד בש.ב.

זה התמונה

IMG_1227 (1).jpg

וזה אחרי העיבוד בפוטושופ

יש ללחוץ על התמונה למבט במסך מלא

מירון שינוי אוירה + ציור שמן 2 (1).jpg

אשמח לחו''ד
ערב טוב לקהילת המעצבים
עשיתם חשק לשתף כאן עבודות, אז הנה עוד פרויקט שעיצבתי לאחרונה, הלקוחה מרוצה עד השמיים והאמת - גם אני אוהבת :)

הבריף בקצרה:
גלים הוא מכון מקצועי לטיפול רגשי שמטפל בנשים ונערות בהנהלת לאה דרזנר (M.A בטיפול בפסיכודרמה).
הייחודיות של המכון זה שילוב של ניסיון רב והכשרה מקצועית עם כלי הטיפול הכי מתקדמים ומקובלים בעולם הטיפול ויחד עם זה אוירה חרדית למהדרין, דיסקרטית, נעימה מכילה ומכבדת.
מה שהיה חשוב ללאה לשדר זה קודם כל דיסקרטיות ומקצועיות, יציבות ורוגע והכל כמובן באהבה והכלה לכל מטופלת.
ההבטחה היא בעז"ה לגרום למתמודדת לצאת רגועה שמחה ובטוחה בעצמה, תוך כדי חיבור אמוני ועוצמה פנימית.
בואו נדבר עיצוב:
השם "גלים" ישר העלה לי לראש הרבה קונוטציות של נפש כמו סערה-רוגע, זרימה-התנפצות, אי של שלווה, מערבולת רגשית וכו' אחרי שהתחברתי חזק לשם ולהבנה של מה שהוא מכיל עיצבתי ללאה 4 סקיצות של מה שהרגיש לי בלב:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

לאה אהבה מאוד את כולם והבחירה היתה קשה :) , אחרי חשיבה משותפת ודיוק של מה משדר כל אחד, החלטנו ללכת על הסקיצה השניה, יש לה משהו עדין במיוחד והיא מבטאת ממש במדויק את הבטחת המכון שזה רוגע, זרימה ויציבות מתוך התסבוכת.
מכיון שרצינו לתת טאץ' מיוחד ותחושה קצת יותר נשית החלפתי את התסבוכת לצורת לב ודייקנו עוד קצת את הצבעים והטיפוגרפיה והרי הלוגו הסופי לפניכם:
דף לוגו-10.jpg
ואי אפשר בלי קצת מוקאפים:
חריטה שקופה.jpg
סטודיו מוקאפ.jpg
לוגו.jpg
כרטיס ביקור:
כרטיס ביקור.jpg
וכמה תוספות נחמדות בשביל האוירה והטאצ' המושלם:
כוס.jpg
קופסה.jpg
יומן.jpg
ומודעה למקומון:
מודעה.jpg
היה כל כך כיף לעבוד על הפרויקט הזה, ממש הרגשתי חיבור עמוק ושליחות להביא את השמחת חיים והשלווה לכמה שיותר נשים ונערות.
מקווה שהצלחתם להרגיש את זה גם
כמו תמיד כל הזכויות שמורות על כל מה שהועלה כאן כולל הסקיצות ©
אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר

ו....עוד תוספת קטנה:eek:
לכבוד השקת המיתוג החדש שלי (והאתר שבדרך...) אני יוצאת כרגע במבצע על כל חבילות העיצוב 30% הנחה
מוזמנים בכיף ובשמחה!
המשך ערב מעולה

מבצע-01.jpg
השיתוף הזה מתחיל לפני יותר משנה (תש״פ) -
הילה המהממת החליטה להמשיך עם השפה של המותג ולזנק הלאה בתדמית מותגית מושלמת

הערך העליון של המותג שלנו הוא מגניבות וכייף . זה הולך ביחד ;) ~ פטיש ומסמר , מה יכול להיות יותר מזה?
את התהליך המקסים של בניית השפה שלנו שיתפתי בעבר
פה
ומאז המותג הרבה יותר יציב - ברור - במילה אחת מאז ״בול עץ״ מ מ ו ת ג . כן, עם כל המשתמע מכך
לקוחות מדויקים יותר , הרגשת קשר למותג , להילה בעצמה הכל ברור יותר מיהי ומה המותג שלה וכמובן הבידול

אזזזז מתחילים לחגוג - קונפטי -

מה היה לנו הפעם?
נתחיל מהתחלה ----- מדבקות לערכות | קופסא | דפי הוראות מושקעים | קטלוג | הפיצוץ הסופי הוא אתר! |

נצלול ישר לעיצוב , כן? דיברתי מספיק....

*המדבקות:

1621877665243.png

ועל הערכות... (מה לעשות? ספקה המדבקה כמה דפיקות פטיש)
1621878045886.png 1621878087174.png

*ועברנו לקופסא
עיצוב הקופסא היה תהליך ארוך שעליו בנפרד אפשר לפתוח פוסט נפרד . תהליך של כמה שבועות (אולי חודשים? כבר לא זוכרת...)
רציתי לפרוץ את השפה העיצובית ולשדרג אותה אבל בכל זאת לא לזוז ממנה:) מסובך..
אחרי תהליך ארוך של סקיצות, סיעורי מוחות והתייעצות עם כמה נשים מהממות - היתה לנו קופסא
החלטתי ללכת על טיפוגרפיה מושכת (חלק מקונספט שלנו) אבל הפעם עם פאנץ׳ מקורי של שילוב יצירת המופת של הילה כחלק מהקופסא
לכל החגיגה הזו הצטרפו האייקונים שלנו - מגניב או לא?
אבל איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים , תודה ל @נירוש האלופה על התמונות - אוהבת ❤

*הבלגאן שלפני
1621878905138.png

והתוצאה המהממת! - שימו לב לפרטים הקטנים .
גם בקופסא שמתי דגש על האסטרטגיה של המותג - חפשו אותנו ;)

1621879253322.png
1621879282421.png
1621879315999.png
1621879343649.png
1621879369383.png
1621879397473.png

כשאוהבים קשה לסנן.... עמכם הסליחה
נכון שזה מגרה? מפנק? מגניב וכייפי? - התגובות היו נלהבות!

*דף הוראות
עם כזאת קופסא גם ה׳בפנוכו׳ (מכירים את המילה הזו? או שזה הלחנה אישית?) חייב להיות בן של אבא שלו:)
אבל למרות שאני יודעת שאתם אוהבים תמונות ומוקאפים וכל הבלה בלה , אני פחות מחבבת את הזמן שזה לוקח לי - אז זה עדיף מכלום
טדדאם~~~
דו צדדי , מתקפל - מצליחים לדמיין?

1621879759733.png
1621879783293.png

ושוב האסטרטגיה מככבת - גם בפרטים הקטנים ובעיקר בהם
*שווה לקרוא*

*ואחרון חביב לפוסט הזה - הקטלוג
נשענו על העיצוב של הקופסא ומכאן הכל רץ , עם המוצרים המאלפים של הילה החיים יפים יותר:)
התבוננות מהנה :)

גיף-קטלוג.gif

*הי רגע - האתר!

אז כן, את האתר אני מעדיפה לשמור לעצמי , פחות בקטע של שיתופים וכאלה...
( סתאאאם , אבל כל שיתוף כזה דורש ממני זמן רב אז נאלץ להתאפק קצת עד לחשיפה שלו פה . מבטיחה למהר , כמה ימים )

נ.ב - כשהילה הפתיעה אותי עם מארז ערכות מפנק לילדים הייתי חייבת לשתף אותה בחוויה שלהם
חשבתי לעצמי אולי גם אתם תרגיש אותה~~~

אהבתם? - מחכה לתגובות שלכם
ואולי הם יתנו לי מרץ לשתף בעוד כמה פרויקטים שעפים אצלי בסטודיו

יעל | סטודיו קונפטי | ConfettiStudio1 @ gmail .com |

כהמשך לאשכול הזה-

בו הציעו לי להתחיל דבר ראשון עם לוגו פשוט עם שמי,
פניתי לאחת מדהימה שלומדת עיצוב גרפי בפרוג.

הבקשה-
לוגו מינימלי והתחלתי שיבטא את שמי, עם איזו שהיא זיקה לבניית אתרים.

התוצאה-
האמת אהבתי מאוד!
אבל אני לא באמת מבינה, לא במיתוג ולא בשיווק.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. כל הארה והערה תתקבל בברכה!

סקיצה א'
סקיצה א'.jpg

סקיצה ב'
סקיצה ב.jpg

סקיצה ג'
סקיצה ג.jpg
לאחר כמה נזיפות חמורות עד מאוד שקיבלתי על כך שאיני משתף בעבודות תלת מימדיות לא נותרה לי בריה אם כי......

פרוייקט שהיה לי בעבר עם
@נקודת מחשבה

בעבר היה מסטיק של עלית בטעם 'מנגו צ'ילי'.
מממ.... לא נשמע טוב.....
אכן כן. אך מניסיון אני אומר שזה היה אחלה מסטיק וחבל שהוא נעלם מהמדפים...
נסיתי למצוא תמונה שלו אבל לאכזבתי לא מצאתי.
בהשראתו יצרתי את זה:
מנגו צילי-עם מיקוד-קטן.png

חוצמיזה יש פרוייקט גדול שמתבשל אצלו. וזו תרומתי (בכוונה לא כתבתי 'הצנועה') לפרוייקט:

אלמונד.pngבזוקה.pngבלינג.pngבננה.pngבננית.pngגלוקוז.pngהיפראקטיב.pngירושלים.pngכפית.pngלימונדה.pngלימונענע.pngמאפינס.pngמוניטור.pngסטיקר.pngסירופ.pngסמוראי.pngפאנצ'ר.pngפאפאיה.pngפיקולו.pngקומיקו.pngקומקום.pngקלבריה.pngשיפקה.pngשפריצר.pngשרלוק.png

יש עוד כמה קלפים מתחת לשרוול. אם אני אראה שיש ביקוש אעלה.

בהצלחה לכולם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה