מרחב יצירה

מרחב ויזואלי שיתופי להשראה: קייס סטאדי, אתגרים, מאמרי דעה וחדשות
מנהל הפורום: תלמידים
אתגרים חודשיים ונספחיהם, אשכולות שיתוף יצירות, השראות ויזואליות מהעולם. מבצעים, עדכונים וחדשות.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

קיץ בריא לכולם!!
יש משהו חדש באוויר , וזה לא רק המזג אוויר
שמחה לשתף אתכם בפרויקט מיתוג מהחלומות לנחמה רוט - מעצבת פנים ואדריכלית - פשוט חלום.

אז כמה מילים
נחמה היא בעל מקצוע עם נשמה , כזה שכל אחד רוצה . במיוחד שזה קשור לבית שלו,
נחמה נותנת מענה מושלם ללקוח יש לה ידע רווח ומגוון והיא מנצלת אותו לטובת הלקוח - בהתאמה מוחלטת לצרכים שלו - רגשית, פיננסית, פיזית ;), וכמובן שהפרויקטים שלה מעידים על עבודה מדויקת עם כל הלב והנשמה.

כשבאתי לשרבט על הדף סקיצות ידעתי שהמיתוג שלה יהיה נקי מאד ומפנק בדיוק כמו נחמה והעיצובים שלה,

שלחתי לה 3 סקיצות כשכל אחת כובשת ומתאימה לערכי המותג שפיצחנו יחד,
והגיע השלב בו לי נשאר לערוך משחקי ניחושים במה היא תבחר - אבל היה לי הרגשה ברורה מאד שהיא תלך על הלוגו שלפניכם:

1617825163329.png

וצדקתי! .
הלוגו נבחר ברוב קולות, ערכנו שיפוצים קטנים שעושים את ההבדל.

1617825196496.png

והמיתוג:
בלי הרבה דיבורים~~~

מיתוג נחמה.png

ואיך אפשר בלי חתימה למייל:
חתימה-למייל-נחמה.gif

הלוגו הזה כ״כ מפנק וביתי - העציץ המנימליסטי הקווים הזורמים . מאפיינים בצורה מדהימה את נחמה.
שנינו אהבנו את התוצאה
אשמח לשמוע שגם אתם~

רייזי // 050.413.79.39 // rros37939...
אשמח לשתף בכמה פרויקטים מעניינים שנוצרו לאחרונה על ידי הצוות של סטודיו אספקלריא

עיצוב לוגו, ובניית ועיצוב אתר, לחברה לשירותי תוכן בתחום הVR והAR (מציאות מדומה) - קישור לאתר: arrakis-vr.com

עיצוב ובניית אתר לחברת VCF כולל יצירת דמות ייחודית המלווה את האתר - קישור לאתר: safevcf.co.il

ובקישור הזה ניתן לראות עוד כל מיני לוגואים שנוצרו בתקופה האחרונה

שבת שלום :)
בשונה מכל האתגרים כאן בפמ"ג, האתגר הזה הוא הפוך!
באתגר הזה יהיה מלאאאא שופטים ומאותגר אחד, אני.

בקשתי היא כדלהלן:

כתבו לי רעיונות לביצוע בתלת מימד, אני אשתדל לבצע את כולם בפרק הזמן שהקצבתי לעצמי (שבוע).

בבקשה לא להתחיל לכתוב לי " תעשה #### ושזה יהיה ### #### ### מהזווית ## ### ומהצורה ### ##### ## ובצבע ####### וכו'" וד"ל.
אני מחפש שתכתבו לי משהו קטן ופשוט כדוגמת "באולינג" ותנו לי לקחת את זה לכיוונים שלי.
אפשר גם לכתוב לי את שמו של פונט מסוים (בתקווה שיש לי אותו) ואני אבצע עליו משהו מעניין.

יאללה, תפגיזו!

למי ששאל מה כוונתי במילה "באולינג" אז התכוונתי לרעיון שקפץ לי הבוקר.
באולינג-תצוגה מהצד-+לוגו.png
ולמי ששאל מה כוונתי במילה "פונט" כוונתי לזה
פרנקנתן-Current View-קטן.png
או לזה
מנגו צילי-עם מיקוד-קטן.png
או לזה
גלוקוז.png
יבוא על זה בעז"ה שיתוף נפרד.

ולמי ששאל איזה פונטים יש לי, יש לי את כל האאא והפונטימונים ואת כל הפונטים של נקודת מחשבה ועוד כמה של הגלדיה ועוד מלאנתלפים חינמיים

עריכה:
איך מתחילים תמיד השיתופים?
'כמה זמן לא העליתי לכאן...'
אבל זו האמת, וכשאני מגלה כמה זמן לקח לי השיתוף הזה, אני גם מבינה למה :eek:

הרקע:
התאגדות של מספר מכירות וחנויות ביתיות וקהילתיות יחד,
כאשר פעם בשבוע הן פתוחות בשעות קבועות יחד ובכך מנגישות את השירות ללקוחות בצורה קלה יותר,
ויש הטבות נוספות ומבצעים משתלמים בתכנון.

השם (היצירתי! תודו...) שקיבלתי היה: קניה למטרה
עם הנחיות ליצור משהו עם שקית קניות / חץ / משחק עם החלל וכו'.

השראות וכיוונים:
Screenshot_1.jpg

והנה הלוגו כפי שנשלח ללקוחה: (תוכלו לראות שהתבססתי על אחד מהלוגואים שלמעלה אבל בגוונים שונים, צורת השקית יותר מעוגלת ורכה - בניתי אותו מחדש)
Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

כמה מילות הסבר מתוך הפרזנטציה:
הצעת מיתוג_קניה למטרה.jpg

התגובה היתה טובה מאד, ב"ה. נרשמה התלהבות...
טיפה עבודה על הפונט - התבקשתי להחליף אותו לאחר, כזה עם אמירה,
וכן להחליף את החץ למעניין יותר.
לפני-אחרי.jpg

ב"ה הגענו ללוגו הסופי, ועכשיו אפשר להתקדם הלאה:
מודעת הטרמה - סוג של טיזר
1.jpg

ואז למודעה המלאה עם כל החנויות המשתתפות (וואו, כמה עבדתי על זה - לתת צבע ויחודיות לכל חנות בנפרד ועם כל זאת ליצור הרמוניה יפה, צבעונית ולא ילדותית. זה היה אתגר)
2.jpg

זהו, כמעט סיימנו.
רק עוד מגנט שיישאר לכולן בבתים מול העיניים -
מגנט.jpg

שוברי מתנה -
3.jpg

וזהו, עונת הקניות הבוערת של ערב פסח יכולה לצאת לדרך :)

מקווה שנהניתם.
בימים טרופים אלו, בהם אתם רצים ממכירה לחלוקה, ומהלבשה להנעלה, וחוזר חלילה,
אנו הגרפיקאים החרוצים והעמלים, רכונים על המחשב היגע שלנו, אל תוך השעות הקטנות,
עבורכם, כדי שאתם, תוכלו לחלוץ את נעלי הבית, להתרווח על הספה, עם ספר טוב.

אז ככה,

הסיפור מתחיל עם
@יידישע קאפ החרוץ,
שקיבל לידו את מלאכת העימוד, ממכון שפתי צדיקים, עם מאות תמונות ומסמכים נדירים,
וכך נולד לו הסקריפט אשר נקרא בשם: מיקום תמונות אוטומטי, וכשמו כן הוא. וע"ש ותמצא נחת.

וכאן, אני הקטן נכנס לתמונה, ואיך ?
ע"י המעצב @איתמר נתן שכידוע בונה לנו אתר, של פונטיו המשובחים שבמשובחים,
חיפש @איתמר נתן מתכנת שהוא גם מעצב, ומצא לו את @יידישע קאפ, וספחו אל מלאכת בניית האתר, על אתר.

כך שחיפש לו ר' @יידישע קאפ אינדיזיינער שישלים עבודתו,
"ואין המלאכה נקראת אלא על שם גומרה" לתשומת לבך @יידישע קאפ !!

מלאכי רחמים.jpg

עוד לא סיימנו ..

יש כריכות ושערים,

כאן נכנסת לתמונה המעצבת בחסד עליון @פייגיפ
העבודה נעשתה בשלמות שבשלמות,
והרי הוא לפניכם במלוא הדרו !

הדמיה.jpg

"ואין המלאכה נקראת אלא על שם גומרה" כבר אמרנו ..
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה