מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה.
אני מעלה הדרכה מפורטת. איך באינדיזיין ניתן ליצור כמעט אתר :)

כשמעצב אתרים ניגש לעצב אתר, השלב הראשון בעבודה וההכרחי זה כמובן אפיון.
אז כך עשיתי מעין אפיון לתיק שלי.
1. חלקתי לקטוגריות את תיק העבודות שלי: פרסום, עימוד, קיראיטיב , ופרטים אישיים.
2. כל קטגוריה פתחתי לדף מאסטר אחר וכמובן היה לי את המאסטר הראשי שכל המסטרים השונים התבססו עליו
צפה בקובץ המצורף 212269
3. הפכתי את כל מה שרציתי שיהיה לחיץ. לכפתור.
צפה בקובץ המצורף 212272
4. על מנת להבין מדוע עשיתי עמוד מסטר ראשי שכל עמודי המסטר נתמכים בו , משום שיש כפתורים שהפעולה שלהם חוזרת בכל העמודים האחרים.
צפה בקובץ המצורף 212274
5. הפעולה של הכפתורים מאד פשוטה. אנחנו רק צריכים להבין מה הפעולה שאנו רוצים שתיהיה.
בשביל להגיע לעמוד הראשון שבמקרה שלנו הוא עמוד הבית. אנחנו נפנה את הכפתור ל : FIRST PAGE
צפה בקובץ המצורף 212282
בשאר הכפתורים: לדוג' הקטגוריה עימוד
אני רוצה להגיע לעמוד של העימוד, העימוד מתחיל לי בעמוד לדוג' 14 .
אז אני אבחר באופציה של GO TO PAGE ואכתב לאיזה עמוד
צפה בקובץ המצורף 212283
אז כל זה בעמוד המסטר הראשי.

6.בכל עמוד מסטר נוסף את הקטוגוריה של אותו מסטר צבעתי בצבע אחר.
צפה בקובץ המצורף 212284
7. בעמודי המסטר השונים. יש את כל הקטוגוריות של העבודות. ואז שוב פעם כל קטוגריה נהפכת לכפתור ומופנית לעמוד המתאים לה.
צפה בקובץ המצורף 212285

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה