מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 182
    • תודה
    Reactions: משך1 //
    0 תגובות
    שלום, אשמח אם מישהו יוכל להוריד עבורי את הוקטור הזה מפריפיק:
    תודה רבה מראש
    • תודה
    Reactions: משך1 //
    1 תגובות
  • 354
  • מעבירה שאלה שהתפרסמה באיש את רעהו...
    אני לא הצלחתי לזהות..
    אם מישהו מצליח שייענה לשואלת בקישור המצורף.
    • תודה
    Reactions: ANNA!1 //
    0 תגובות
  • 402
  • שלום וברכה לכולם!!
    מעניין לכתוב אשכול חדש באתר החדש :)
    נראה כאילו כולנו קיבלנו פנים חדשות, נכון?
    לאט לאט נתרגל להכל בעז"ה...
    אז ככה,

בזמנו שפכתי כאן את ליבי.. לגבי נטפרי
    באמת שאין לו תחליף. מנסיון..
    ואני מאוד מרוצה מהם, אבל יש קשיים...

הקושי שלי זה בהורדת החומרים.

אני מעוניינת לרכוש מנוי באתר
    https://www.graphicpear.com/
    יש בו חומרים מעולים
    בעיקר של הדמיות ומוקאפים.
    הבעיה היא שאין לי אפשרות הורדה אוטומטי כמו בפריפיק.

ומכאן לשאלה
    זכור לי בזמנו שהעלתי את הנושא משהו מכאן הזכיר שציינו לו בנטפרי
    שעבור אתר מסוים יש צורך לשלוח בקשת פתיחה להורדת הקובץ ואין צורך לבזבז יותר נקודות על האתר המסוים
    (משהו כזה, אל תתפסו אותי על המילה..)
    יש למשהו מידע בנושא? כי בנטפרי ציינו שזה לא נכון. :(
    לא שווה לי לרכוש את האתר במידה ויהיו לי מס' מועט של הורדות בחודש
    (גם ככה יהיה לי קשה להמתין עד שיאשרו פתיחה. אבל נו, זה עוד נשמע סביל)

ועוד דבר, אני חושבת שאנחנו כמות גדולה של מעצבים העובדים עם נטפרי. צריכים לנסות איכשהו לבקש מהם מס' בקשות, מגיע לנו לא? ;)
    כמו שמדי מהר מופיע 'חריגה, נא המתן' וכי מה אנחנו אשמים שלא מצאנו תמונה מהר?!.. זה לפעמים מעכב ממש את התהליך. יש עוד כמה. רק לא עולה לי בראש כרגע.

תודה מראש
    המשך יום נפלא, עבודה מהנה ותוצאות מעולות :eek:
    שלום
    אשמח אם מישהו יוכל להוריד עבורי את התמונה הזו:

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה