מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=140631&page=2
בסוף הוחלט ללכת על משו יותר 'קטן' ולא על שמות 'מעניינים' ולהשתמש בשם הפרטי..
אז שילבתי את השם עם הרעיון שהומלץ.. אבל אז טענו שהעיגול מגביל והמילים פורצות החוצה.. אשמח לשמוע את חוו"ד לגבי הנ"ל.

תודה!
זה קורה לכולנו,
עובדים חודשים ואף יותר על המחשב ללא שיד מקצועית עוברת ומסדרת אותו ,הוא - כבר לא כמו שקיבלנו אותו, המערכת איטית ויש "בלאגן" במחשב, תוכנות נופלות באופן תכוף, וירוסים וכל מיני מרעין בישין כאלו ואחרים משוטטים להם באין מפריע...
בקיצור המחשב לא עובד חלק... וכל אחד יודע על מה אני מדבר...

אז ככה - החלטתי עקב ריבוי פניות לנושא המדובר, לעשות רשימה, מי מעוניין בהגדרת המחשב והתכונות מחדש, בניקויו ובמיטובו, ככה שכל מי שמשתמש במחשב יידע בוודאות שהוא מנצל את המקסימום שאפשר!

המחיר הינו 350 ₪ לביקור ותיקון המחשב, אבל לאחר מכן אתם יודעים שהמחשב כרגע עובד במקסימום ביצועים, חלק לגמרי, ומנצל את עצמו עד הסוף ללא שהולך סתם כח נצרך של עיבוד וזיכרון...
מי שעשה את זה יודע בדיוק איך מרגיש ה"לפני" ו"אחרי".

המבצע כרגע הוא רק באיזור ירושלים.

למעוניינים הירשמו כאן באשכול או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או התקשרו 0548416494

נ.ב. בסוף השבוע המחיר יחזור ל -500 שקלים - המחיר המקורי.

נ.ב. לכל מי שמביא חבר/ה, הנחה של 50 ₪.
שלום חברים,
אני שמח להציג בפניכם את השם, הלוגו והאתר החדשים שלי.

כתובת האתר היא:
www.s-design.co.il

האתר מייצג את הסטודיו שלי לעיצוב גרפי.

אתם מוזמנים להיכנס, לשתף עם חבריכם, ולהעיר הערותיכם..

כמו כן, לרגל הפתיחה, מבצע ל 4 ימים בלבד (עד יום שישי)-
כרטיס ברכה מעוצב, בנוסח שלך - במתנה!:)

לקישור ישיר למבצע לחצו כאן.

יום טוב!

יאיר יששכר
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122897&highlight=תיעוד

חזרתי לעבוד הלוגו. אל תקראו את מה שכתבתי שם, אלא רק קחו מבט על הלוגואים שם.

האמת, שמה שכתבתי שם זה מה שהבנתי מהלקוח, אך מה שהתברר לי מאז זה ככה:
הלקוח רוצה בעיקרון שהלוגו יהיה עבור הוצאת ספרים שבמקרה הוא מתחיל מהנצחת אירועים של חסידות מסוימת בספרים ועלונים, אבל לטווח הארוך הוא חוזה הוצאת ספרים. כך שברור שאני רוצה שגם הצילום יקבל במה בלוגו, אך בעיקרון הצילום.

הקושי העיקרי שיש לי, זה הבידול. לא רק שהלקוח לא בדיוק יודע מה המטרה שלו ומה החזון שלו, אלא שגם אני אינני יודע איך "לחלוב" ממנו את המידע, איך לכוון אותו להגיע לבידול. כך שמלבד חוות דעתכם על הלוגו המצורף, אני מבקש גם שתעזרו לי למצוא את השאלות שיביאו אותי ואת הלקוח למצוא את הבידול.

תודה
 תגובה אחרונה 
אני צריך את הגופן הזה
צפה בקובץ המצורף 170207
בפורום הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=141437
זיהו את זה כגופן בשם "דרוגלין" (Drogolin), דבר שכלל לא הצלחתי לאמת בשום צורה,

לבסוף מצאתי את הגופן "דרך פוטושופ" בשם "מרגלית בולד" (Margalit Bold)
צפה בקובץ המצורף 170208
(בדרך אגב גם בפוטושופ הגופן עושה בעיות, שכסוגרים את הקובץ ופותחים מחדש, הוא כאילו לא מזהה את הגופן ומבקש זיהוי מחדש)
ניסתי לחפשו בתוכנת "אופיס וורד" ואכן הוא נותן את הגופן הנ"ל רק בצורה לא רגילה אבל כשמדפיסים לPDF זה חוזר לצורה הרגילה

הבעיה מתחילה באינדיזין (ש-לשם אני צריך את הגופן כרגע)
הוא כלל לא מכיר ולא נותן את הגופן הזה
יש למישהו מושג מה אני עושה במקרה שכזה?

זה ממש דחוף לי
יישר כוח

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה