כללי לוגו - תיעוד

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122897&highlight=תיעוד

חזרתי לעבוד הלוגו. אל תקראו את מה שכתבתי שם, אלא רק קחו מבט על הלוגואים שם.

האמת, שמה שכתבתי שם זה מה שהבנתי מהלקוח, אך מה שהתברר לי מאז זה ככה:
הלקוח רוצה בעיקרון שהלוגו יהיה עבור הוצאת ספרים שבמקרה הוא מתחיל מהנצחת אירועים של חסידות מסוימת בספרים ועלונים, אבל לטווח הארוך הוא חוזה הוצאת ספרים. כך שברור שאני רוצה שגם הצילום יקבל במה בלוגו, אך בעיקרון הצילום.

הקושי העיקרי שיש לי, זה הבידול. לא רק שהלקוח לא בדיוק יודע מה המטרה שלו ומה החזון שלו, אלא שגם אני אינני יודע איך "לחלוב" ממנו את המידע, איך לכוון אותו להגיע לבידול. כך שמלבד חוות דעתכם על הלוגו המצורף, אני מבקש גם שתעזרו לי למצוא את השאלות שיביאו אותי ואת הלקוח למצוא את הבידול.

תודה

קבצים מצורפים

• תיעוד א-01.png
    KB 23.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עוד סקיצה, (נואש לייעוצכם).

קבצים מצורפים

• תיעוד ב-02.png
    KB 18.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בלוגו השני הספר בעיקר מתבטא בסוג הפונט (ספרדי) בכך שהסריפים שלו נראים כמו "עלי ספר". מה פירוש באות "ת" אדרבה, תגידו אתם, אם תדעו, אז כנראה שזה יצא יותר טוב ממה שחשבתי.

• הוסף לסימניות
ב ב' ניסית לרמז את הצמצם בת'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה