מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום וברכה,
אני לא גרפיקאית במקצועי, אך מבצעת עבודות גרפיקה לאנשיים פרטיים כתחביב וכהכנסה מן הצד.
אני די "בעינינים" בגרפיקה, ולפי השוואות עם עבודות רבות אחרות של גרפיקאיות שכן עובדות בזה כמקצוע עיקרי, יש לציין שרמת העבודות שלי טובה למדי. אני מקבלת עבודות כמו אלבומים דיגיטליים, עבודות למורות וגננות ועוד, ומתעסקת הרבה גם עם איור דיגיטלי.
ובגלל שזו לא עבודתי המרכזית זמן לסיום העבודה מתארך, כי אני יכולה לעבוד רק אחה"צ וערב.
וכל פעם כשמגיע שלב התמחור אני קצת נתקעת.
כמה עלי לקחת?
ביצעתי כרגע עבודה למורה,
ולהלן הפירוט:
* ספר, מוכן, שהייתי צריכה לסרוק אותו, לעבד מעט את התמונות, לגייר חלק מהם ולשנות פרטים רבים. בחלק מהעמודים עבודה קטנה ובחלק ממש רצינית וארוכה, כשעלי מטל להוסיף פרטים כמו לשנות לבוש של המצוירים ועוד. מדובר ב27 עמודים לערך. (שוב- לא בכולם עבודה רבה, בחלקם כן)
* להכין שערים לבנות- כשבע שערים, אישי לכל אחד. ולכל אחת עוד 2 עיצובים אחרים לשערים נוספים שבתוך קלסר העבודות. הקו העיצובי די חזר על עצמו, אך עדיין נדרשה עבודה רבה, והייתי צריכה להתאים מספר תמונות אישיות לכל אחת מהם על פי הנושא של השער. סה"כ- 21 עיצובים אישיים.
אנא עיזרו לי, מה דעתכם?
בכמה עלי לתמחר את העבודה הנ"ל?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה