מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

ספר חדש
מתענגים בשולחן שבת
היה לי לעונג לעמד ולעצב
שיהיה להם המון בהצלחה
הספר הולך לפי גריד קבוע מדי שבוע. (הספר שונה מעט מבהדמיה, הוא דק יותר..)
כריכה 2 מתענגים בשולחן שבת.jpg
השדמיה מתענגים בשולחן שבת שער ראשי.jpg
הדמיה כריכה מתענגים בשולחן שבת.jpg הדמיה כריכה מתענגים בשולחן שבת3.jpg הדמיה ספר פתוח 2.jpg הסמיה פנימית- מתענגים בשולחן שבת.jpg

פלייר לחלוקה
צד אחד- סימני ר"ה
צד שני- מודעה לקחת חלק בכתיבת ספר תורה (שפורסם גם כמודעה בנפרד)

הדמיה סימני ר''ה וס''ת.jpg הדמיה מודעה ס''ת.jpg

מודעה לפרסום עבור סדנת קאוצ'ינג וטיפול רגשיהדמיה יד לחינוך סדנא.jpg

יש עוד כמה חידושים באתר שלי.
ובעזרת השם יתברך
המשך יבוא.. :)
בוקר טוב :)

כתבתי פוסט חדש בבלוג, וחשבתי שהוא יכול לעזור לעצמאיים שבינינו.

יש המון דברים שאנחנו עושים כדי להגדיל את העסק שלנו,
אבל לפעמים אנחנו מפספסים את הדברים הפשוטים ביותר,
שמרוב שהם פשוטים אנחנו עוקפים אותם
אבל אם אנחנו מוותרים עליהם, הם חוסמים אותנו ומפריעים לנו להצליח.

לקריאת הפוסט המלא

אשמח לתגובות.

שנה טובה לכולם!
שנה טובה!
כנסו לאתר שלנו:
shach-mat.co.il

שנה-טובה.gif

(שמתי לב שהכתובת של האתר בסוף לא טובה.. ושינתי אותה,
אבל הוא עשה לי בעיות בשמירה לgif.. אז תסלחו לי לכבוד ראש השנה..)
 תגובה אחרונה 
  • 372
  • 0 תגובות
    ערב טוב לכולם!

מצרף לעיונכם עבודות מהזמן האחרון:

1: שואף כמו עבד, פיוט של ר' שלמה ן' גבירול לראש השנה.
    מעובד למבוגרים ;)

שואף כמו עבד MeirRoshDesign.jpg

2: כחומר ביד היוצר, פיוט שנהוג לאומרו בליל יום כיפור.

Aכחומר ביד היוצר MeirRoshDesign.jpg

3: עבודת פוטושופ טרייה שהסתיימה לה הרגע [בתוך שיעור פוטושופ של המרצה האלוף בתבל
    @אריאל אלינסון],
    "ושאבתם מים בששון ממעיני הישועה", העבודה מורכבת מהמון תמונות ומברשות.. [הרבה מהתמונות זכיתי לצלם במוזיאון ישראל - ירושלים].
    הר הבית והעיר ירושלים נשקפת על צידה הדרומי [ניתן לראות ממש איך היו יורדים/עולים מ/להר הבית], למטה נמצאת בריכת השילוח [ובריכת השילוח נמצאת דרומית להר הבית, כידוע..]

ושאבתם מים בששון1 MeirRoshDesignA.jpg

4: ושלא תגידו שאני מתעסק רק בפוטושופ, אז הנה לוגו... ;) תגבירו את הווליום..

motymichaeli MeirRoshDesign.jpg

שנה טובה ומתוקה יותר מכל דבר מתוק,
    ומבורכת בכל הטוב לכלל חברי הפורום ולכל עם ישראל, אמן!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה