מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 679
  • לפרסומת שלך דרושה תמונה של לימוד גמרא? של מגילה לפורים? או אולי פמוטות לשבת?
    הנה שתי לינקים שיוכלו לעזור לכם למצוא תמונות מקצועיות לכל נושא יהודי:
    http://otzarstock.com/store/view_photog.php?photogid=173

http://www.picjew.com/he/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9/solo%20snaps?filter={%22Type%22%3a1%2c%22Photographers%22%3a[]%2c%22Licenses%22%3a[]%2c%22Tags%22%3a[]}

לא מצאתם משהו מתאים?
    הזמינו תמונה על כל נושא שתצטרכו!
    צרו קשר במייל או במספר שבחתימה למטה.

תהנו!
    0 תגובות
    כהמשך לסיעור מוחות בנושא מסיבה אני עכשיו מתמקדת בתחום מסוים של מסיבות:
    מסיבות של בנות
    (להבדיל מבנים)
    לאן זה מוביל אותכם?​
    אשמח מאוד לכמה שיותר רעיונות.​
    אני מאמינה שכשהתלמיד בשל, הקב"ה שולח אליו את המורה הנכון ללמד אותו.
    ועם נעמה זה כבר קרה לי פעמיים! :)

בפעם ראשונה:
    החלטתי בתחילת השנה, שהשנה אני יוצרת מהפך משמעותי בהתנהלות העסקית שלי ויהי מה!
    וממש שבוע אחרי ההחלטה הדרמטית - נעמה פרסמה את המדריך שלה!

שאגב בזכותו כבר הספקתי לסגור כמה עסקאות במחיר גבוה הרבה יותר מימה שהייתי חושבת לולא קראתי את המדריך!

הפרק שנתן לי הכי הרבה היה הפרק על המשא-ומתן.
    כשאתה מבין את הנקודה ואת צורת ההתנהלות הנכונה - ומתייחס למשא ומתן כמשחק שבו אתה צריך לצאת עם התוצאה הטובה ביותר, אבל לתת לשחקנים האחרים להרגיש את אותו הדבר - הכל משתנה. לטובה.
    למרות שלקחתי מהמדריך הרבה טיפים גם על ההתנהלות השוטפת..

בפעם השניה -
    כשקונים את המדריך, מקבלים איתו בונוס נוסף (שהוא לבד שווה את הסכום) - טיפ חודשי.
    והטיפ החודש הגיע בדיוק במהלך משא ומתן עם לקוח, ונתן מענה לאותה בעיה בדיוק שנתקלתי בו עם הלקוח!
    השגחה פרטית.. :rolleyes:

בקיצור, חברים, לא קניתם את המדריך?!
    אז רוצו לקנות עכשיו!

(ולא, אני לא מקבלת אחוזים! אבל כן, אני מתנהלת הרבה יותר נכון, וכתוצאה מכך ההכנסות עולות בהתאם.. :))
    מי יוכל לעזור לי בהורדת הקובץ מהקישור המצו"ב

http://www.youtoart.com/html/Vector/Icon_Logo/15826.html

וכן האם יש למישהו הסבר מדוע באתר הנ"ל חלק מהקבצים ניתנים להורדה, וחלק מהקבצים פשוט נפתח חלון חדש ריק והוא לא מוריד כולם, בעקרון הכל חינמי, האם מישהו יודע משהו על האתר הזה? וכן מה הם 2 ההורדות המצורפות לכל קובץ?

תודה רבה מראש
    (בעז"ה אשלח לכם 'לייק',
    משתלם... :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה