מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כבר שבוע שלם אני עמל ביצירת לוגו ללקוח, ואינני מרוצה.
מדובר בלקוח, צלם, שבעיקר מתמקד בצילום אירועים של חסידות מסוימת, ובהנצחתם על פני ספרים ועלונים. הוא קורא לעצמו "תיעוד". בעיקרון, רצונו להנציח את זכרו של האדמו"ר האחרון שנפטר לפני כמה שנים בתמונות מחייו.
כשהוא הגיע אליי לא הבנתי מה בדיוק המטרה ביצירת לוגו. שאלתי אותו, והוא ענה לי כי חזונו הוא להוציא כל מיני ספרים בהקשר הנ"ל, בהוצאת "תיעוד", כשהוא מדגיש שהוא רוצה שהלוגו ישדר הנצחת הצילום בספרים. גם הצילום וגם הספרים.
דבר ראשון החלטתי שעל הלוגו להיות שחור לבן, כמו בהוצאת ספרים חרדית. צילום הוא חדשני. הנצחה הוא רטרו. כפי בקשת הלקוח על הלוגו לשדר נוכחות ויציבות.
בשני דברים אני מאוד מתקשה. א. איני יודע אם להוסיף אייקון ללוגו, או רק פונט. ב. גם אם אני מוסיף אייקון, על הפונט להיות חדשני ורטרו יציב ונוכחי. איזה פונט לבחור, או איזה פומט לייצר. כלומר, אני יודע שיציבות ונוכחות משודרים בפונט בעל משקל כבד ויותר מרובע. חדשנות בעיגול. ורטרו בסריף. אך משום מה לא הולך לי לייצר פונט שישדר את הכל.
אני מצרף בזה כמה סקיצות. אם אפשר לכוון אותי אל הנכון, לכוון את הלך החשיבה, אולי לברר עוד פרטים וכדו'.
תודה
אני מבקש לנמק חוות דעת ולא לפסוק מה טוב ומה לא

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה