מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה
להלן הלוגו הסופי
אם כי במקום מסוים חבל היה לי לוותר על הפונט הסריפי של האותיות SL (ראו אשכול קודם)
החלפתי אותו לפונט הלועזי "ריפלקס" של פונטביט ואכן הוא מתאים יותר "לגורמה" שלהם
הן מבחינת הזוויות והן מבחינת הסגנון. תודה לכל המגיבים שעזרו מאוד
נכון, זה ממש לא נימוסי וחסר טקט לשאול אנשים כמה הם מרוויחים,
ודיונים על הנושא כבר היו מאות בעבר,
אך כאן, כיון שהסקר בעילום שם אני מרשה לעצמי, וכל מי שיצביע יעזור...

הסיפור מאחורי הסקר הוא 4-5 מקומות עבודה לפחות (באזור המרכז) שהייתי אצלם בראיון בתקופה האחרונה (הרגע חזרתי עצבנית ;) מאחד מהם....), אצל כולם הצגתי תיק עבודות מרשים ו....התקבלתי. כן. אך... אני לא כל כך יודעת אם כדאי לי "להתקבל" כי השכר שמוצע נע בסביבות ה-25-30ש"ח לשעה!!!! (הכי גבוה היה 30 שזה היה נראה למעסיק כאילו הוא פשוט.... משהוא שאין (וכנראה שבאמת זה כך...)
ואני מדברת כן, גם על בתי דפוס ועיתונים, וגם על "משרדי פרסום" וגופים "נחשבים מאד!!!!!!!!

אז איפה כל יפי הנפש שהמציאו שגרפיקאי לא מרויח פחות מ-35 התחלתי. אני עם 5 שנות נסיון, ב"ה מציגה רמת עבודה טובה מאד... אה, וזה השכר שמצעים שם לכל אחת לא רק לי... (ז"א הבעיה היא לא בי אלא במצב של השוק)
(המגוחך הוא שבמקומות שעזבתי בעבר (בגלל שעות לא מתאימות)כבר הרווחתי הרבה הרבה הרבה יותר לשעה.... ולתומי חשבתי שאמצא משהוא אחר בשכר דומה, או לפחות בשכר ש"מזכיר".... )

ובעקבות כך אני עורכת את הסקר ואשמח לכל מצביע....
האם להתפשר על הסכומים האלו, או שיש סיכוי????

תודה רבה מראש לכולם, ופרנסה בשפע!!!!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה