מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אתמול, במסגרת השיטוט התקופתי שלי אחר השאלה "מתי תצא CS6", גיליתי שאדובי מבצעת שינוי גדול מאוד במדיניות התמחור שלה, שהוא בעיקר לרעתנו. עשיתי חיפוש זריז בפורום ולא ראיתי שמישהו כותב על זה, אז אני כותב:
אדובי החליטה שהחל מגרסת CS6 לא יתאפשרו שדרוגים אלא לגרסה אחת אחורה בלבד. כלומר רק בעלי CS5 או CS5.5 יוכלו לשדרג לCS6 (המדיניות חלה גם על מוצרים בודדים בתוך CS6 ולא רק על הגרסה כולה). כלומר, בניגוד למצב כיום, שאפשר לשדרג אפילו את גרסת CS2, עם יציאת CS6 אפילו בעלי CS4 ייאלצו לקנות תוכנה חדשה במחיר מלא, ולא תהיה להם אפשרות לשדרג.
זה משתלב עם מדיניות עדכון הגרסאות שלה, של גרסה "שלמה" כל שנתיים, ו"חצי גרסה" כל שנה. המדיניות החלה עם הופעת CS5.5 במאי האחרון. משמעות הדבר שמי שרוצה לשדרג, יצטרך לעשות זאת פעם בשלוש שנים לכל הפחות.
המשמעות עבורי היא שכיוון שיש לי CS3, כדאי לי לשדרג עכשיו לCS5.5, למרות שאין בה משהו שממש מפתה אותי, כדי שאוכל לקבל את CS6 (הגרסה האנגלית באביב הקרוב) או CS6.5 (עוד שנה וחצי) במחיר שדרוג ולא במחיר מלא.
כדי להקל על המעצבים, אדובי הכריזה על מבצע מיוחד של 20% הנחה על שדרוגים לCS5.5. המבצע יימשך עד 31.12.11.
אלו המספרים:
cs5.5 design standard
עולה $1659
שדרוג אליה מ-CS2/3 עולה $700 (במחיר המבצע. זה היה $950 עד לא מזמן)
כמה יעלה שדרוג מCS5.5 לCS6? אפשר לנחש לפי מחיר שדרוג נוכחי מCS5 לCS5.5, שהוא $369. אם מחיר זה יימשך גם בשדרוג הבא, פירוש הדבר שגרסת CS6 יכולה לעלות $1069 לבעלי CS2/3, אבל רק אם יקנו את CS5.5 עד סוף דצמבר. עם הגעת CS6 (צפוי באביב) אפשר יהיה לקנותה רק במחיר תוכנה חדשה ללא שדרוג, שזה כנראה בסביבות $1659.
אגב, אם מסתכלים על cs5.5 design premium, הפערים גדולים משמעותית.
את המחירים לקחתי מאתר אריג'נט, אבל אני ממש לא סוכן שלהם... אדרבה, אני כותב פה כדי שמי שיודע על סוכנים עם מחירים עוד יותר אטרקטיביים יכתוב את שמם. ואולי harbs רוצה לעשות מבצע משלו, לנוכח האפשרות שיהיו כעת הרבה רכישות? או אולי מישהו רוצה להרים את הכפפה ולגבש קבוצת רוכשים? אני בפנים, אבל אין לי אפשרות לארגן את זה.

המידע לקוח מפה:
http://prodesigntools.com/last-chance-to-upgrade-adobe-cs2-cs3-cs4-to-cs5.html
http://prodesigntools.com/when-adobe-cs6-coming-out-creative-suite-6.html

אגב, עוד פרט מידע מעניין: מתברר שאדובי מציעה תוכנית מנויים לתוכנות שלה. כלומר: אתה משלם $65 לחודש ומקבל את כל השדרוגים. הפסקת לשלם - התוכנה מפסיקה לעבוד. שאיפתה היא להעביר את כולנו למודל התשלום הזה (כי היא צופה שתדירות העדכונים בעולם המטורף שסביבנו רק תלך ותגדל, וגם כי היא כנראה אוהבת כסף), אבל בינתיים היא לא קברה את המודל הישן. זו בשורה טובה לסטודיו מתחיל, שלא יכול להשקיע $1600 בקניית החבילה, אבל רוצה לעבוד עם עם תוכנה חוקית. למרבה הצער לא ראיתי את האפשרות הזו באתר winsoft, מה שאומר שזה עוד לא זמין לגרסאות ME.
http://prodesigntools.com/how-adobe-cs5-5-subscriptions-work.html

המחירים למנויים לקוחים מכאן, תחת subscribe

http://store1.adobe.com/cfusion/sto...en_us&event=displayCatalog&catalogOID=1656992
  • 430
  • אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:

‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME
    ‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME
    ‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME
    ‏Photoshop CS5‪.‬1 ME

החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!

‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה