מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני עכשיו בשלבי חיפוש עבודה חדשה לרגל מעבר דירה.
שלחתי קו"ח למקום מסוים, (ששעות העבודה בו מעט קשות) והם חזרו אלי בבקשה לבא ל"נסיון" (לא נאמר לי אם בתשלום או לא) במשך יומיים כל יום 8 שעות.
חשבתי, הסכמתי וסיכמתי יום ושעה.
באותו בוקר הוצעה לי עבודה ששעות העבודה בה נוחות ומסודרות יותר, (כמובן שגם איתם עוד לא סיכמתי דבר אבל היה נשמע שהכיוון חיובי)
ולכן החלטתי לא ללכת כרגע לימי הנסיון שיתפסו לי יומיים שלמים לריק בתוך כל הבלאגן של הארגזים והמעבר.
אך.... מתוך הלחץ של המעבר שכחתי להתקשר ולומר שאני לא מגיעה.
שעתיים אחרי שהייתי אמורה להיות כבר במקום, מתקשרים מהמקום, עניתי בחוסר נעימות גדול, כי אכן לא הודעתי, אך הטענה לא היתה :"למה לא הודעת?" (כי על זה באמת התנצלתי...אלף פעמים, כאן באמת טעיתי ושכחתי בכל הבלאגן והאריזות)
אלא על זה שכעת חסר להם כח עבודה, כי הסתמכו עלי ביומיים האלו בתור עובדת....
מה דעתכם? מה הייתי אמורה לומר? שלמרות הכל אבוא??? האם נכון להביא עובדת ל"נסיון" ליומיים שלמים? האם נכון להסתמך עליה במקום עובדת אחרת בלי לומר לה זאת מראש? (וגם לא לומר שהשעות משולמות...)
מעניין לדעת עד כמה המעשה שעשיתי הוא נורא וחסר אחריות לדעתכם...
ומה היתם עושים במקומי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה