מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

הייתי אורח (בגדר תלמיד פוטנציאלי) בשיעור הראשון בקורס לעימוד מקצועי (תג+אינדיזיין).
האווירה הייתה טובה וידידותית, המדריך על "תג", ר' שמואל ברגר, מקצוען ברמתו העביר את הכללים הבסיסיים וכו' וכאחד שהתחום זורם בעורקיו שנים רבות ושואף להתמקצע, הקורס הזה הוא אכן עונה על הציפיות.
מסיבות אישיות, לצערי, אני לא אוכל להירשם לקורס זה וייתכן שאמתין עד שיהיה עוד מחזור, ואני מאחל הצלחה לחבר'ה שבאו צמאים לדעת הן בקורס והן בעתיד.

ר' ברגר היה מופתע מאוד מאוד שאני מעמד ספרים (בעבר ובהווה) בפריהנד 5 או 9, כולל ספרים תורניים מרובי טקסטים, במהירות, ללא "קודים" ושטרודלים, אני ממיר וורדים ב"קשרים" לשפת המק בפריהנד, שותל גרפיקות ותמונות ו"שולט" עליהן בצ'יק, מייצא פידיאפים ואף אחד לא מאמין שיצרתי ספרים עם הערות שוליים, לדוגמא, בפריהנד (כמו ר' ברגר הנחמד). אז אין ניקוד, אין "חלון" לשורה השניה (אבל כן אפשר ליצור שורה אחרונה בפיסקה ממורכזת). כמה כבר יש שעבודתם היא כה מרובת תבניות וסגנונות או שרוצים ניקוד?
מה אכפת לי שיגידו שאני "מיושן"? העיקר התוצאה והיא בדיוק כמו כל תוכנת עימוד.
אבל בהחלט "תג" ואינדיזיין הן עולם אחר וחשוב להתעדכן בהן (למרות הקידודים...) [גם כי זה מה שה"עולם" דורש] ואצטרך לעבור לפי.סי ונראה לי שגם כאשר אתמקצע באלה לא אזניח את ה"טרקטור" הישן והטוב (על המק).
אשמח לראות תגובות.
להלן פרטי המוצר והרכישה:
המניפה pantone formula guide uncoated coated gp1301

מדובר בסט של 2 סוגי המניפות (נייר רגיל ונייר נטול עץ)

קישור לאתר היצרן
http://www.pantone.co.uk/pages/products/product.aspx?pid=998

מחירה בשוק הישראלי בין 725/760 ש"ח לפני משלוח
מחיר קבוצתי הוא 630 ש"ח כולל מע"מ (מינימום 10 רוכשים) לפני משלוח
משלוח לכל הארץ הוא 29 ש"ח
ניתן לקבל אצלי את החבילה (לאחר הרכישה) באזור בני ברק ללא עלות משלוח
אם נשיג קבוצה גדולה יותר יש אופציה להוזלה נוספת.

אם מישהו מעוניין להצטרף לקבוצה (וגם לרכוש במחיר טוב)
אשמח אם ישלח לי מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אן להרשם און ליין למכירה הקבוצתית
http://www.jpage.co.il/147961/מניפת-פנטון

שלומי

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה