מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

87 מדריכי פוטושופ.
86 סרטונים וקובץ פידיאף.

https://jumbomail.me/j/ZakmHlyK0EuXaiQ

בעקבות גודל העלאה
עברתי סינון מהיר על תוכן הדברים
אם מצאתם תוכן שאינו הולם
נא למחוק ולהודיע, תודה.

נ.ב. אשמח אם תעלו עוד מדריכים וסרטונים, תודה.

https://jumbomail.me/j/ZakmHlyK0EuXaiQ
 תגובה אחרונה 
לאחר סיפור שהיה לי אשמח לחוות דעתכם:
שלחתי קובץ להדפסה בבית דפוס
בקצה העמוד יש מסגרת בעובי 3 נקודות
לפני ששלחתי את הקובץ בקשתי שיתנו לי הנחיות כמה גלישה לעשות כדי שהמסגרת לא תחתך
עבדתי לפני ההנחיות שלהם.
כשקיבלתי את הפרוספקטים מבית הדפוס התוצאה היתה כך:
חלק מהפרוספקטים היו ללא מסגרת בצד אחד
חלק היו עם מסגרת דקיקה ומעליה פס לבן
חלק היו עם מסגרת בצד אחד עקומה שהולכת ונעלמת
כששאלתי את בית הדפוס למה זה קרה
קיבלתי מבול של צעקות והאשמות שלא בניתי את הקובץ טוב (למרות ששאלתי לפני ההדפסה אם הקובץ תקין והמסגרת לא תיחתך)
הסברתי לו שעשיתי גלישה כמו שביקש כדי שלא יהיה מצב שהמסגרת נחתכת אז הוא טען שהגלישה לא קשורה לזה
שאלתי מה הייתי צריכה לעשות - הוא אמר לי היית צריכה לעשות מסגרת יותר עבה כי ברגע שהוא חותך לפני סימני החיתוך זה יכול לבוא על חשבון המסגרת שבפנים

עכשיו לא ברור לי למה נועדו סימני החיתוך והגלישה אם בזמן שחותכים את הדף נכנסים פנימה
אני חשבתי שסימני החיתוך נועדו בשביל לדעת היכן לחתוך ולמקרה של אי דיוק יש את הגלישה
אבל לא חשבתי שהאי דיוק מגיע על חשבון החלק הפנימי של הקובץ

אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת את חוות דעתכם על הקובץ המצורף
גודל הקובץ הוא: 32*16 ס"מ
עובי המסגרת: 3 נקודות
גלישה: 0.75 (לפי בקשת הדפוס)

תודה רבה
  • תודה
Reactions: אסיסא1 //
12 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה