מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בעקבות המקרה הזה >
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=74288

חשבתי, אולי נתאחד לנו, כל הגרפיקאיות בבית שמש (ואני יודעת שחלקן הנכבד נמצאות כאן, לכן אני מפרסמת כאן את ההודעה) ונפנה ביחד לכל המקומונים בסביבה (בלעה"ר יש בשפע.. צצים חדשים לבקרים..)
בהודעה חד משמעית.
שאם הם מקבלים מלקוח מודעה שעוצבה ע"י מעצבת (וזה לא בעיה לזהות את המודעות האלו..) אין להם רשות לגעת בעיצוב ולעשות שום שינוי שהוא אלא אם קיבלו רשות מפורשת מהמעצבת. (וגם כמובן לא לגעת בקרדיט..)
וזה יהיה חתום ע"י כל הגרפיקאיות מהאיזור.

מה דעתכן?
אפשר לפנות אלי בהודעה פרטית או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

וכמובן גם איזורים אחרים (אשדוד, אלעד וכדו') יכולים לקחת את הרעיון..
ערב פסח, עיצבתי ללקוח סידרת מודעות לכבוד החג, השקעתי בזה המון - למרות שבעצם קיבלתי תשלום על מודעה אחת. ואפילו שזה לא כולל את הצילום (שהלקוח שילם), אני רצתי לצלמת ועמדתי מולה בכל התהליך, כל פעם מחדש. באמת, נתתי את כל הלב.

במוצ"ש אני פותחת את אחד הפרסומונים שמופיעים באיזור - וחשכו עיני, המודעה שלי, עם שינויים קלים (ונוראיים) ע"מ שיתאימו לשבועות, מתנוסס בפרסומון לתפארה, עם הקרדיט שלי כמובן..
עיצבן אותי מ2 כיוונים - אחד, עצם החוצפה להשתמש במודעות בלי רשות שלי. ודבר שני שעוד עושים לזה שינויים ונשאר הקרדיט שלי!! (מצד שני חסר להם אם היו מורידים את הקרדיט ומשאירים את העיצוב שלי)

יתירה מזו -
עכשיו קיבלתי עדכון מחברה שעובדת איתי באחד העיתונים בעיר (אני בחופשת לידה) שהלקוח הנ"ל ביקש מהם לקחת את המודעה מהפרסומון הנ"ל, ולא רק זה - אלא כבר פרסומון נוסף בעיר ביקש מהם את הפרסום..

אתם מבינים?? המודעה הזו הולכת להתפרסם בכל המקומונים ואני איפה אני באה? סליחה על ההתפרצות - אבל הדם עולה לי לראש..
ומצד שני, לא נעים לי לדבר עם הלקוח... שחתם לי על חוזה, אגב!

מה אתם הייתם עושים?
ביקשתי מהעיתון שאני עובדת בו שלא יכניסו את זה, אבל הם חייבים להכניס מה שהלקוח רוצה.. (זה נכון? או שיש לי צד לאיים על העיתונים שאם מכניסים את זה אני יכולה לתבוע אותם על פגיעה בזכויות יוצרים?)

בבקשה, יעוץ בהול - יש עיתונים שהיום יורדים לדפוס.. :eek::eek::eek:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה