מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=72656
ניסיתי לעשות משהו חדש וכבר עיצבתי את ההזמנה ועוד מעט אעלה

אבל אחרי כמה נסיונות אני לא מצליחה לשלב את האות מ' למרות שכשתכננתי לפני כן היה נראה לי שיסתדר
אם למשהו יש רעיון איפה לשלב והאם זה יותר טוב מהקודם?

האותיות הם מ' ז' ש' ור'
תודה לכל המגיבים
עיצבתי דיסק. :)

כולל -
הדיסק עצמו. - עטיפת כריכה - (דיסק דק - ללא תוספות יתר - בהדפסה)

פרסומת לדיסק.

שם הדיסק: ל"ג בעומר (בדגש) - אצל הרב, בקטן.

הדיסק אמור להיות מנוצל לקהל יעד (שובו בנים) מסויים אשר הטקסט "אצל הרב" אומר להם משהו... אמנם הייתה בעיה קטנה - הם רוצים גם למכור אותו גם לשאר הקהלים,

(אולי. - בכל אופן, את הכסף האמיתי הם עושים שם - ולכן אף אם הטקסט יטעה את האנשים לחשוב ולא להבין במה מדובר עדיין הם לקחו סיכון - יצא הפסדו בשכרו)

כך שהייתי אמור ליצור וויז'ואל פרווה של ל"ג בעומר - וללא תוספות יתר אשר אמורות להביע את הטקסט "אצל הרב" - אמנם את הטקסט עצמו הייתי אמור להשחיל איכשהו. (השתדלתי ליצור משהו קצת יותר חדש - מספיק עם תמונות של מירון...) .

כך שזו התוצאה.

בפרסומת הייתי מוכרח להכניס את מספר הטלפון להזמנת אירועים בצורה בולטת ולא בולטת - דהיינו שהדיסק עצמו לא יחשב כגימיק פרסומי (שהוא אכן לא גימיק פרסומי - אלא לצורכי פרנסה מעצם הדיסק - עם השקעה עצומה).

צילום היד אולי לא כ"כ מקצועי אבל בכל אופן זו היד שלי...

ביצעתי בפרסומת טריק ישן של 'הדמיית הדיסק'.

השתדלתי ליצור חידוש בדיסק - בתצורה משאר הדיסקים של ל"ג בעומר - וגם בפרסומת

איך אני נוהג\ת ??? דווחו לי בפרוג... :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה