77 ·<BUTTON class="like_link stat_elem as_link" title="אהבתי פריט זה" onclick="fc_click(this, false); return true;" name=like type=submit>אהבתילא אוהב</BUTTON> · <LABEL class="uiLinkButton comment_link" title="Leave a comment" onclick="return fc_click(this);"><INPUT value=הגב type=button></LABEL> · שיתוף
Eli Halfon הנה, הסימניה שלי היתה מונחת על שולחנם. כמו שאר הסימניות המוצלחות שהוצעו לשיפוטם, ולאחר התלבטות "קשה" שנמשכה עוד יום נוסף בגלל ההיצע הרב והמרשים הם בחרו בסופו של דבר למקום הראשון בעיצוב הכי משמים, פשוט ולא מקורי שיכול להיות. אם השופטים האלה מקצועיים ובחירתם היתה עפ"י שיקולים מקצועיים ולא ע"י חיפוש בגוגל אחר מעצבי הסימניות והתרשמות מעבודות נוספות שלהם, אז אני צנצנת. <ABBR class=timestamp title="יום שלישי 22 מרץ 2011 בשעה 18:16" data-date="Tue, 22 Mar 2011 09:16:07 -0700">לפני 4 שעות</ABBR> ·<BUTTON class="stat_elem as_link cmnt_like_link" title="אוהב את התגובה" name=like_comment_id[3045396] type=submit value="3045396">אהבתילא אוהב</BUTTON> · 3 אנשיםטוען...
צריך פיס בתרבות | מפעל הפיס אלי שלום,
מיכלי פרץ הכל רמאות הם מתעשרים ואנשים מסכנים מתרוששים <ABBR class=timestamp title="יום שלישי 22 מרץ 2011 בשעה 19:03" data-date="Tue, 22 Mar 2011 10:03:56 -0700">לפני 3 שעות</ABBR> ·<BUTTON class="stat_elem as_link cmnt_like_link" title="אוהב את התגובה" name=like_comment_id[3045672] type=submit value="3045672">אהבתילא אוהב</BUTTON>
צריך פיס בתרבות | מפעל הפיס שלום מיכל - מדובר בתחרות בה הוענקו פרסים לגולשים, נשמח לשמוע למה התכוונת בתגובה שלך <ABBR class=timestamp title="יום שלישי 22 מרץ 2011 בשעה 19:20" data-date="Tue, 22 Mar 2011 10:20:53 -0700">לפני 3 שעות</ABBR> ·<BUTTON class="stat_elem as_link cmnt_like_link" title="אוהב את התגובה" name=like_comment_id[3045739] type=submit value="3045739">אהבתילא אוהב</BUTTON>
Mendel Mellul בתאכלס אלי צודק!..הסימניות שהבחרו משעממות ומזכירות סימניות של שנות ה70..מה שבכלל לא מושך וביוחד את הנוער ..היו סיחמניות הרבה יותר יפות עפ"י דעתי האישית כמובן <ABBR class=timestamp title="יום שלישי 22 מרץ 2011 בשעה 19:29" data-date="Tue, 22 Mar 2011 10:29:21 -0700">לפני 2 שעות</ABBR> ·<BUTTON class="stat_elem as_link cmnt_like_link" title="אוהב את התגובה" name=like_comment_id[3045781] type=submit value="3045781">אהבתילא אוהב</BUTTON> · אדם אחדטוען...
Neer Ilin באמת שלא ברור לי על סמך מה נבחרו הזוכים בתחרות הזו. אני לא בא בטענות להגינות או לשקיפות או תחרות (כך שטיעון היועצת המשפטית אינו רלוונטי), ואני בטוח שגם רוב המלינים כאן (ועושה רושם שיש לא מעט מהם) אינם מכוונים להגינות. הטענה היא על סמך מה וע...פ"י אילו קריטריונים "עיצוביים" נבחרו הזוכים. לשיטתכם, בפאנל השופטים ישבו אנשים "מהמובילים בתחום העיצוב" . עקבתי אחר כמה מהסימניות כאן, וניכר כי הושקע בהן מאמץ של ש-ע-ו-ת בעיצובן (שלא לדבר על ההגות והתכנון שלהם) , ובסופו של דבר , נבחרה במקום הראשון סימניה, שאין ספק שיש בה מעט "חוש הומור" אבל מבחינה עיצובית - אין בה השקעה. נקודה. אני לא בא להתריס נגד הסימניה עצמה, אולם אף אחד. א-ף אחד לא יכול לבוא ולומר כי הושקע בה מאמץ כפי שהושקע בסימניות האחרות שהוצעו כאן. אפילו בסימניה שנבחרה למקום השני הייתה יותר השקעה שלא לדבר על הסימניה במקום השלישי (היי, אם הסדר היה הפוך, כבר פחות היו באים אליכם בטענות סביר להניח). זו הסיבה שאני ואחרים באים בטענות ובשאלה החשובה - מה היו הקריטריונים העיצוביים/מקצועיים לבחירת הסימניה הזו?ראה/י עוד
Vitsky DS אני מסכים.. לא שזה יזיז משהו, אבל באמת שהסימניות שנבחרו היו ממש מתחתית המבחר - ישנם סימניות שהושקע בהן מאמץ אדיר - הן ברעיון והן בעיצוב. והסימניה במקום הראשון היא לא זה ולא זה... רעיון נדוש עם עיצוב אמנם נעים לעין אבל משעמם ובנאלי.. מלכתחיל...ה לא נתתי לעצמי סיכוי רב למרות שראיתי גם את הסימניה שלי בין התמונות (ה"מגוונות" דרך אגב) מפאנל השופטים ואני יכול להגיד שהייתי רגוע אם הייתי מפסיד לפחות למישהו שהיה עושה יותר מ6 פעולות בפוטושופ.
Eli Halfon לקחת לי את המילם מהמקלדת,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים