כשבעלי אמר אמש שיש כנראה בעיה ברדיאטור של הרכב והמנוע מתחמם, ביטלתי את דבריו. נו, מה הוא עושה עסק מקצת מים שחסרים?
בבוקר נסעתי להצגת פרזנטציה בפני נשות עסקים. המצגת המושקעת היתה שמורה בדיסק און קי בתיק שלי, ושום דבר לא יכול היה להעיב על היום היפה הזה.
שום דבר חוץ מקצת מים..
באמצע הכביש המנוע כבה, הרחתי ריח חרוך, ואורות האזהרה נדלקו. עצרתי. לא היתה לי ברירה.
הקב"ה מקדים רפואה למכה, ובדיוק מעבר לכביש ניצבה תחנת דלק.
הראשון שהגיע לעזור היה עובר אורח, "בדיוק ירדתי לקנות קפה בתחנת הדלק" הוא...
אווצ' מישהו מרח פה צבע ולא טרח לתלות שלט מזהיר על טריותו. אני מסובב את פניי אחורנית, מעביר את ידי על גב החולצה. צבע ירוק צפרדע נידבק לי ללבן שרק לפני שעתיים הורדתי מהקולב.
ניכנס לרכב, מתניע ועולה על הכביש ז'בוטינסקי, בכוונה להגיע לאחד מהרחובות הראשיים של בני ברק, למצוא לי חולצה חדשה להעביר בה את היום.
מחנה את המכונית באחד הרחובות הצדדים, מפעיל פנגו ומתחיל להתרחק. רחוב רבי עקיבא ניגלה אליי במלוא נקיותו. אויר צח של בוקר עדיין עומד בשביל המשורטט בקו מתארי צר וארוך בין שני טורי הבניינים של...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים