מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מה קורה כשפתאום נופל לך לקוח טוב מבקש מיתוג לאיזה רעיון חדש שלא היה...?
את/ה יושב מול המחשב מיואש ונהיה סתום פחחחד... שום רעיון לא עולה לך לראש
כל היצירתיות נאבדת לך..
למחרת.... הוא שואל מה איתי??
את/ה מורח אותו ביש לי רעיון ואני יושב עליו...

רק בלילה באים לך הרעיונות הנדירים שאתה מנסה להירדם פתאום את/ה נהיה גאון..
ואת/ה רושם לך את זה בצד ולמחרת שאתה מול המחשב שוב אתה מנסה ליצור את מה שעלה לך בראש בלילה
ואז זה לא מבריק לך בראש כמו בלילה
אבל.... אתה מנסה ליצור אתזה.. ו..... יוצא לך משו....
משו.. שנראה לך חובבני או שבכלל אתה לא בטוח לגביו ונראה לך שגם המשקיף מן הצד לא יאהב.......... וחוסר הביטחון גובר לרגע...
ואז את/ה נאנח................. מי יתן יו אס בי ישירות למוחי ואני יפציץ את הרעיון שלי מחר לבעל הבית..
ולפתע עולה רעיון של יאוש... אולי נשלח את זה לאיזה חבר נחמד מהקורס שיעשה תעבודה בזול.. ונקח תיווך קטנצ'יק.............:)
הרי לא נעים להגיד שאני לא יודע כ--ר--ג--ע לעשות את זה.......

איך אתם אנשים יוצרים לעצמכם השראה ????
(מוחין דגדלות)
בהמשך לדיון על אינטרנט כשר, הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה ויקים מאגר בו אפשר לאחסן סרטים כשרים במקום האתרים של youtube וכדו' שאינם מאושרים על ידי נתיב ובצדק, וגם חברינו היקרים מעלים לשם עבודות שלהם מפעם לפעם, ולכל ה"נתיבים" אין אפשרות להגיע לחומר זה.

כמו כן, הגיע הזמן שכולנו יחד נקים מאגר תמונות כשרות ממויין לשימוש החברים.

אין כמו "פרוג" המתאימים להרמת פרוייקט נחוץ שכזה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה