מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אהלן חברים,

חייב לשתף אתכם בתהליך שעברתי לאחרונה בעצמי, ושאני ממליץ לכל אחד שיש ברשותו לוגו והוא מציג אותו במדיה דיגיטלית.

במילה אחת: אנימציה. או בעברית - הנפשה.
בכמה מילים: ב-2018 אנחנו כבר עמוק בתוך הדיגיטל. משווקים את עצמנו באתרי מעצבים, מקימים אתר לפורטפוליו שלנו, מתנהלים עם לקוחות (לפעמים 100% מהתהליך) דרך האינטרנט - ובקיצור, אנו מבינים שאנחנו חייבים להיראות טוב אונליין.

ובכן, אחרי שנלחמתם בשיניים וזכיתם בלוגו טוב ויעיל לכם או לעסק שלכם, הגיע הזמן לאופטימיזציה קטנה לעולם הדיגיטל שתשדרג את התדמית שלכם בכמה רמות.

----

באופן אישי, בארבעת החודשים האחרונים בדקתי, חקרתי והתעניינתי בחיפוש אחר אנימטור טוב שיזיז לי את הלוגו. באחד הימים הגעתי לאתר גדול ויקר בחו"ל שכל המהות שלו היא הנפשת לוגואים, שם הציעו לי לשלם סכום אסטרונומי לפני שראיתי בכלל עבודות שעשו. לאחר שהתעקשתי מעט, הציגו בפני עבודות ברמה נמוכה מאוד, בלשון המעטה.

בסופו של דבר -
הישועה הגיעה מפרוג. כרגיל. יצרתי קשר עם
@סטודיו פלאש שהבינה בדיוק את הראש (תרתי משמע...:)), ותוך זמן קצר קיבלתי אנימציה יפהפייה שעוררה לי את הלוגו החדש לחיים ומיקמה אותו עוד יותר קדימה בחזית המיתוג הדיגיטלי.

ArtlinerAnimation.gif

לסיכום, אני ממליץ לכם בחום לשדרג את הלוגו ולמצוא מישהו שינפיש לכם אותו - @סטודיו פלאש זו אופציה מצוינת לכך - כי לשם אנחנו הולכים חברים. עולם המיתוג הדיגיטלי.

*מחיאות כפיים סוערות*

:rolleyes:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה