מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מדובר על מקסימום אפריל 2010 או אף קודם
לשלל עדכונים והדמייות באתר מפתחי CS5 הלא רשמי
http://cs5.org/

לדוגמה:
כלי מניפולציה מבוססת מסלול, משהוא הזוי לחלוטין,
הזזת עצמים פיקסליים בתמונות פשוטות כמו בקבצים ווקטוריים, למשל הזזת אדם למיקום שונה בתמונה,
ראו:
http://www.youtube.com/watch?v=dgKjs8ZjQNg
תעקבו בסרטון על בניית השברים בבית העתיק!

המברשות חטפו גם טיפולי שורש רציניים, ועוד ועוד,

נ,ב, אני מחכה לאופציה של צילום במצלמות מבוססות זיהוי וקטורי....
[אופציה לא רחוקה בהתחשב בנתונים של מצלמות מזהי חיוך, וטכנולוגיות הכרת אנשים לפי מאגר צילומים קודם]

מי שהמחיר חשוב לו, CS4 כעת בהנחות חיסול מלאי
צפה בקובץ המצורף 49466

השלבים שלי:
1. ליצור משולש
2. בכלי הטרנספורם להכפיל אותו בצורה מעגלית.
3. אפקט > טרנספורם > טוויסט

הבעיה היא שכשאני עושה אקפנד
ורוצה לצבוע את הקרניים
נצבעת לי הקרן לכל אורכה
(צירפתי המחשה)
ולכן אני לא מצליחה ליצור את אותו הרקע!
צפה בקובץ המצורף 49467
 תגובה אחרונה 
  • 764
  • שלום לכולם,

לאינדיזיין יש שיטה מוזרה כזאת להגדיר את הפונט הלועזי בה התוכנה תשתמש במקרה מסויים. מדובר כאשר כותבים בעברית, ואז משנים את שפת המקלדת לאנגלית. אם, במקרה, אין לפונט העיברי אותיות לועזיות, אינדיזיין תחליף פונט לפונט לועזי "סמוי". למה סמוי? כי כשמעבירים את הסמן על האותיות, אינדיזיין מצהירה שאתה עדיין משתמש בפונט העיברי המקורי.

מצאתי באתר של Winsoft טיפ היכן ניתן להגדיר באיזה פונט אינדיזיין תשתמש כאשר היא מבצעת את החילוף הזה. יש איזשהו קובץ אי-שם באחד התיקיות עם רשימה של "זוגות" פונטים — עיבריות ולועזיות — אותה אפשר לשנות אם רוצים.

עכשיו לשאלה: למרות ששיניתי את ה"זוג" הלועזי לפונט מחריד וגדול, כדי שאוכל מיד לראות בעין כשאינדיזיין מחליפה לי פונטים בלי רשות, כעת סיימתי לעמד משהו, וב-Find Font מסומן שעדיין נמצא מקרה של הפונט הלועזי הבלתי-רצוי. לכן שאלתי: האם למישהו יש פטנט איך למצוא איפה הפונט הזה נמצא במסמך? ה-Find Font מסרב למצוא אותו.

תודה,
    אריאל
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה