מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם/ן.
התבקשתי להכין עיתון ללקוח לרגל יום הולדת להוריו (מודה חדשה, מכירים?) הבקשה ההתחתלתית היתה עיתון 4 עמודים. עמוד אחד כתבה 2 ברכות ועוד אחד תמונות וברכות ילדים.
הטקסט יגיע מוקלד.

נתתי מחיר, וביקשתי שהעיתון יגיע ברור עם סקיצה מסודרת מה לאן, אלו ברכות לאלו עמודים וכדו'.
החומר כמובן לא בדיוק הגיע כך. אלא מוקלד עם מעט שגיאות כתיב.והמון אנטרים... ב2 עמודים אמורים להכנס 34 ברכות, ארוכות כמו הגלות עם בתים פזמונים וחרוזים.. הברכות היו מוקלדות לפי סדר.
מה עשיתי אני? התחלתי לעמד לפי סדר הברכות שקיבלתי.
אני מתחילה לעמד ולהקטין ולהקטין ולצופף, אבל החומר לא נכנס ב-2 עמודים!!! הלקוח אמר אז תוסיפי עמודים. אמרתי לו אבל א"כ המחחיר יעלה כי המחיר שתמחרתי לו היה לפי עמוד. (שזה הנתון היחיד שהלקוח ידע לתת)אמרו שבסדר ואין בעיה.
בסוף עמוד כל הברכות. נאמר לי ע"י הלקוח, שיש טעיות הקלדה אז שאני אתקן אותם, וכן יש שינויים שהוא הוסיף/הוריד מספר שורות בחלק מהברכות. בסדר קורא שיש טעיות שהקלידו החלטתי שאתקן, ואז אחרי שדחסתי את החומר בקושי ב3 עמודים, הלקוח אומר יש עוד 3 ברכות, ומה זה הסדר שסידרת את הברכות? למה לא מיינת לפי סבים סבתות דודים דודות נכדים נכדות??? (מה אני "רק" גרפיקאית??) אז שאני אסדר את אעמד את כל הברכות מחדש?! מתאים לכם?? לי לא כ"כ!!!
בסוף עמדתי מחדש כי הלקוח קצת קרוב, ולא היה לי נעים, אז הבאתי בקשיש.. (לדעתי)וסידרתי מחדש.

בקיצור המעשה בכמה מתמחרים את הסיפור הזה?
עמוד ראשון כתבה+3 ברכות.
עמוד שני שלישי ורביעי ברכות
עמוד חמישי, לוח כמו לוח של עיתון, +2 כתבות ותמונות
עמוד שישי ציורי ילדים ותמונות שלהם.

בבקשה חוו דעתכם.. היא חשובה לי אני רוצה להראות ללקוח את רמת המחירים
ותודה על ההתיחסות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה