מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אינדיזיין החליט לעשות שטויות...
אחרי שעימדתי חוברת של 120 עמודים הוא סוגר לי טוב רק עד עמוד 49 וזו ההודעה שהוא מציג לי:
צפה בקובץ המצורף 43611
כעיקרון יש לי בקובץ הפידיאף 120 עמודים שמופיעים בבכולם מופיעים הטקסטים ותמונות JPGE אבל קבצי הפידיאף שצירפתי מופיעם רק עד עמוד 49 (אני יודעת שבהודעה כתוב 69 - זה עוד יותר מוזר) .
איך סגרתי? הדפסה לפידיאף (זה רק לצורכי סקיצה).
יש למישהו מושג מה זה אומר?
כידוע, (או שלא..) בהרבה מאוד פרסומות ובאנרים הנמצאים באתרי אינטרנט שונים המבוססים על פלאש ישנם לוגואים ואלמנטים וקטוריים.
ע"מ להוציא את הלוגו או האובייקט הוקטורי מהפלאש הסגור יש לפעול באופן הבא:

לחיצה על הפלאש הרצוי בלחצן ימני > בחירה ב"הדפסה" > בחירת מדפסת PDF > שמירת הקובץ במיקום הרצוי ולאחר מכן יבוא שלו לתוכנה שאיתה אתם עובדים.. ואופס.. יש לכם את הלוגו שרציתם כוקטורי בדיוק כמו שהוא היה בפלאש. (כמובן שיש את כל מה שהיה בפלאש, מחקו את המיותר והשאירו הרצוי..)

למי שאין מדפסת PDF אז שיוריד :) יש גרסאות חינמיות.

או שיבצע את המהלך הבא:

בחירה של כל מדפסת מותקנת וסימון V בתיבת ההדפסה לקובץ. (ממליץ לבעלי PC להתקין את הDOLEV800 PS של SCITEX, דרך התקנת מדפסת חדשה שבלוח בקרה, קיים דרייבר למדפסת זו בכל מחשב עם XP - זו מדפסת וירטואלית מצויינת לסגירת קבצי PS לדפוס) > אישור הפעולה > בחרו שם לקובץ בחלונית שתיפתח והקפידו לרשום את הסיומת לקובץ כ-PS. (לדוגמא: לוגו.ps)
הקובץ ישמר לכם על הדסקטופ כקובץ PS, אותו ניתן להפוך לPDF בעזרת אקרובט דיסטילר או לייבא ישירות לתוכנה הרצויה. (בקורל דרו X4 ניתן לייבא קבצי PS, זה עובד מצויין. בגרסאות ישנות יותר לא התנסיתי, תבדקו בעצמכם, לגבי אילוסטרייטור לא ניסיתי אבל סביר להניח שגם הוא יודע לייבא קבצי PS/PRN.)

וכהערת אגב, אני אוהב יותר לעבוד עם השיטה של קובץ ה-PS, עם מדפסות הPDF למינהן יש לי נסיון לא כל כך מוצלח.. נסו בעצמכם וראו מה טוב עבורכם.

זהו זה :)

אם יש שאלות או משהו לא ברור, אשמח לענות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה