מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שעיה, אני כבר מכיר את המחשבון המעולה שלך, אבל הפעם אני חייב בכל זאת לדעת מה טווח המחירים המקובל...

עימוד מעוצב - ספר קברות צדיקים

מה מקובל לקחת לעימוד בסגנון הזה?
אני לא יכול לתמחר לפי שעות במקרה הזה, כי אני לומד את האינדיזיין תוך כדי עבודה, והלקוח לא אמור לשלם יותר בגלל זה, לכן אני רוצה לדעת מה טווח המחירים המקובל.

תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.

לאור בקשתו של סדר באתר, על-מנת לשמור על הסדר באתר נא לכתוב כאן רק טווח מחירים. חוות דעתכם אפשר להוסיף באשכול הזה.
אני מחפשת מאגר תמונות טוב שיכיל תמונות על כל חגי ישראל והגעתי לאתר הזה:
http://www.chameleonseye.com/gallery/royalty_free_images_israel_photos_pictures/
ממה שהצלחתי להבין זה צלם ישראלי והוא מוכר את התמונות לפי יחידה ולפי מטרת השימוש וכו', פתאום שמתי לב שהוא מוכר CD עם חבילות תמונות, ויש שם גם חבילה של חגי ישראל: http://www.chameleonseye.com/index.image.php?cmd=pop&image_id=11965
ראיתי שלמטרת גרפיקה, להדפסה עד 20,000 עותקים - המחיר הוא 360$.
כאן נתקעתי.
לא הצלחתי למצוא עוד פרטים על החבילה כמו: כמה תמונות היא כוללת? אילו תמונות? באיזה איכות? וכדו'.
אשמח אם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בשפה או שקנה משם פעם יוכל לעזור לי לפענח את התעלומה.
תודה ויום טוב.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה