אולי עשיתם מזכרת נחמדה לארוע?
מעוניינת לקנות מזכרות!
יש לכם?
שלחו לי שאוכל להתרשם
מחפש מעצב לסמל ובלנק עבור ארגון מתנדבים של חסד, משהו יפה עד סכום של 150 ש"ח
מדובר על עיצובים קלילים ונקיים של פנקסים, דפי ממו ומזכרות שונות
דרושה:
זמינות (עבודה מהירה)
מחיר זול
עבודה נקיה, קלילה ויפה
פנו אלי באישי
מעצבת גרפית מתחילה במחירים מעולים! מחפשת לקוחות![]()
אפשרות לשליחת תיק עבודות בפרטי
אני גרפיקאית ואני רוצה לעצב מודעת פרסום לעצמי ורציתי לעשות עסקה עם קופירייטר/ית מתחיל/ה רעיון תמורת עיצוב פרסומת או משהו אחר שתרצה/י
לעסק שנותן שיווק לעסקים מגווונים דרוש מעצב\ת תותח\ת עם מוטיבציה ענקית להצליח.
העבודה היא עיצוב דפי נחיתה מטורפים. אשמח להצעות מחיר ותיק עבודות אם יש (לא חובה)
מבקשת לקבל תיק עבודות והצעת מחיר.
מנויי פרימיום בפרוג מרוויחים יותר!
רוצו לשמוע עוד על הפרסום וצרו קשרים עסקיים
בהצלחה!
מערכת מנויי פרוג-פרימיום
את הטקסט הזה כדאי להחליף בטקסט המתאר את הפרוייקט או המשרה שאתם מחפשים מהמעצב/ת הגרפי. אין לכתוב שום פרטי יצירת קשר, כולל מס' טלפון, קישור לטופס, וכו'.
לאחר פרסום המודעה יוכלו משתמשים אנשי מקצוע ליצור קשר על ידי לחיצה על כפתור "צור קשר עם המפרסם" שיוצג במודעה!
בהצלחה!
גרפיקאית מקצועית מבצעת את כל סוגי עבודות הגרפיקה
עיצוב לוגו, אלבומים, עיצוב ניירת, אלבומים דגיטלים, ספרי זכרונות, עבודות לגננות ועוד............
במחירים מיוחדים.
הגעתם דרך האתר? 10% הנחה!!!
עבור יומים בשבוע ימים ד' +ה'
שעות 9:00-17:00
העבודה מהמשרד בבני ברק
חובה ידע בקורל
יש לשלוח תיק עבדות
לעיתון חרדי בצפון דרושה גרפיקאית טובה לעיצוב ועימוד עיתון.
ידע בעבודה במערכת עיתון- חובה
וואצפ לצרכי עבודה - חובה
לרשת ארצית דרושה גרפיקאית תותחית שיודעת גם לעשות קופי וחשיבה ניסוח וכו
תודה
online.prog.co.il
היי שלום
אני תלמידה במכללת פרוג ואוטוטו מסיימת את המסלול,
בפרוייקט גמר שיש לנו להגיש זה מיתוג עסק כולל הכל,
אז מי שמעוניין בחידוש או מיתוג עסק במחיר זול יכול לפנות אליי ויקבל מיתוג שלם כולל הכל,
ולא לשכוח שאני מקבלת ייעוץ מהמרצים הטובים של פרוג .
מי שמעוניין נא לשלוח הודעה פרטית
מחפשת בשביל מישהי שביקשה ממני לפרסם :
מחפשת עסק שמעוניין במיתוג מקצועי במיוחד
בשביל פרויקט שהיא צריכה להגיש במסגרת הלימודים
מי שרוצה או מכיר מישהו מוזמן להשאיר פרטים![]()
צריכה משהי אלופה,
שהעיצוב שלה עם קו נקי והפרסום שלה מדבר...
כיוון שהתקציב מיניאטורי,
אני צריכה הצעת מחיר משתלמת! לא מגרפיקאיות ותיקות.
וכן מגרפיקאית שרוצה עבודות לתיק העבודות שלה!
אם מתאים לך לעבוד איתי,
שלחי תיק עבודות עם תמחור למייל המצורף בכפתור יצירת קשר
מחכה לך![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים