דרוש עבודת גרפיקה כדלהלן:
1. לוגו
2. בלאנק= כותרת עליונה ותחתונה
3. באנר זז עם כמה תכנים לפרסום באתרים ובמיילים.
העבודות דורשים עיצוב בלבד בלי יצירת התוכן השיוקי, .
שלום!
אני מעצבת גרפית מקצועית מחיר התחלתי
כל סוגי הגרפיקה, מיתוג, עיצוב קטלוגים, אלבומים, מודעות,
עימוד, עריכת תמונות ברמה מקצועית, מדיה- באנרים, עריכת מצגות ...
והכל במחיר התחלתי
מחירים זולים .
אשמח לשמוע מכםצפה בקובץ המצורף 658740
דרישות תפקיד:
יכולת עבודה מול צוות
ראש גדול
זמנית בשעות הצהרים
נסיון בתחום חובה
קורותצפה בקובץ המצורף 658552 חיים למייל
אני לומדת עכשיו אתרים, ומחפשת משהיא שמעוניינת שאעשה לה אתר כהתנסות לימודית, במחיר כמובן נמוך מהרגיל.
חשוב לציין שאין לי את הזמן למתג כרגע, ולכן אני מחפשת אחת עם מיתוג מהמם מוכן.
המעוניינת שתפנה אלי כמה שיותר מהר תודה
מחפשים מעצב/ת גרפי במיוחד למודעות ופרסום של ילדים בתנועה, ספורט ומשחק במחירים סביבות 500 שח למודעה/שמשונית וכו'
לפרטים ושליחת תיק עבודות
את הטקסט הזה כדאי להחליף בטקסט המתאר את הפרוייקט או המשרה שאתם מחפשים מהמעצב/ת הגרפי. אין לכתוב שום פרטי יצירת קשר, כולל מס' טלפון, קישור לטופס, וכו'.
לאחר פרסום המודעה יוכלו משתמשים אנשי מקצוע ליצור קשר על ידי לחיצה על כפתור "צור קשר עם המפרסם" שיוצג במודעה!
בהצלחה!
דרושה גרפיקאית עם קו נקי ויצירתי לעיצוב לוגו,
ועימוד חוברת דיגיטלית עם הרבה תוכן.
תנאי סף רגילים:
שליחת תיק עבודות, אפשרי גם עבודות מלימודים
ידע בעימוד, ועדיפות גם לניסיון
לא יקרה! מתאים לגמרי גם למתחילה
תנאי סף מוזר:
החוברת מיועדת לבחורות,
ולכן אני מחפשת דווקא בחורה.
ולא אחת שהיתה בחורה והתחתנה
אולי אין קשר, וזה לא מחייב שהיא תבין יותר את הראש,
אבל זה מה שאני מחפשת כרגע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיפה, HILALI ו-י ע ל3 //