מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

gchw הביא היום קישור של: העזרה העברית של אינדיזיין

האם אתם יכולים להביא את הקישורים של העזרה בעברית גם לפוטושופ ואילוס'
או לשימוש חברים שעובדים על תוכנות אדובי נוספות.

לי יש תוכנה עם תפריטים באנגלית.
האם יש לי אפשרות להגיע לעזרה בעברית דרך התוכנה?
מה שבינתיים ראיתי זה רק באנגלית.
מה דעתכם מנהלי פרוג, חבריה ואוהדיה,
על הרעיון הבא שעלה לי בהסח הדעת, וכשהשמעתי אותו לכמה מחברי, תמכו מאוד ברעיון.
האתר והפורומים מתיעלים מדי יום.
הצעתי היא לפתוח מיזם חדש, - צ'אט מקצועי באתר, יאפשר לרשומים בפרוג, לעלות ולדון בענינים מקצועיים נטו.
פעמים רבות רצינו לשאול שאלה קצרה, איך מורידים מסגרת
של אפקט צל בקורל, או מה הקיצור דרך למרכוז אובייקטים באילוסטרייטר,
או איך מפרידים, איך דוגמים, למה זה נתקע לי או לא עולה, וכו' וכו'.
לפתוח אשכול בשביל בעצם לקבל תשובה ענינית וקצרה אחת נראה לנו מוזר...
ולענות- 'לא לזה התכוונתי, אני התכוונתי לדגימה כאשר אינך רוצה את כל ה....'
בקיצע'ר, בדיוק בשביל זה חושבני שהאפשרות של התכתבות מידית ומענה קצר על שאלות, היא אפשרות מצוינת.
כמובן יש צורך במנהל שיוכל גם לחסום משתמשים וכו', אולי צריך גם תמריץ שידחוף את החברים לעזור זה לזה...

לדעתי זה ייעול מרשים
בכל אופן, תגידו מה נראה לכם

(השמות בתמונה אקראיים לחלוטין...)
  • 578
  • הודעה חשובה

אנו שמחים להודיע על פתיחת פורום
    "איש את רעהו"

מטרת הפורום:

לנצל את הפריסה העולמית של חברי אתר פרוג, ולתת הזדמנות פז לאנשים מהמגזר החרדי להיעזר אחד מהשני מכל רחבי תבל. ניתן לרשום בפורום הנ"ל כל הודעה הקשורה לחסד, בקשת עזרה, בקשת מידע, או קשרים בין אנשים וחברות...
    אין לרשום הודעות הקשורות לפוליטיקה, חדשות, וכו'.

ניתן לשלוח בקשות עזרה וכו', גם מי שאינו רשום בפרוג או המעוניין בדיסקרטיות ע"י מילוי הטופס הזה. (התחייבות לשמור על סודיות הפרטים באופן מוחלט).

חובה לשמור על רמה מקצועית.

עולם חסד יבנה.

בברכה
    prog
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה