מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כבר זמן רב שרציתי לשתף אתכם במה שקרה...
אני בטוחה שתזדהו איתי, מחכה לשמוע מכם.

עבדתי איתה שנים רבות. אני הייתי הראש הקריאטיבי והיא ביצעה באופן מושלם. ביחד היינו צוות מנצח.
שעות רבות ביום עבדנו יחד, הספקתי להכיר אותה ישר והפוך ולמדתי להעריך אותה,
העבודה איתה היתה נוחה ונעימה ואין מה לומר היו לה תכונות מאוד טובות
היינו ביחסים מצויינים ולא חשבתי להחליף אותה. עבדנו בהרמוניה מושלמת.

ואז... קבלתי המון המלצות על משהי, (למרות שלא חיפשתי משהי אחרת)
איכשהו יצא לי להכיר אותה ואז הבנתי שהיא טובה הרבה יותר. יסודית, מהירה, מקצועית, יש לה פתרונות נהדרים לכל מיני בעיות טכניות בעבודה
פשוט מקסימה. מה אומר לכם, לא נעים אבל העדפתי אותה על פני הקודמת.
נכון היה לי איתה מצוין אבל אם יש אחת טובה יותר למה שאמנע מעצמי להתקדם.

אודה ואומר שפשוט (לא נעים להגיד) זרקתי את הקודמת והעדפתי את החדשה על פניה.
אין ספק שזו החדשה עולה בהרבה על הקודמת (לא חשבתי שיש טובה יותר)
אני מוכרחה לומר לכם שלמרות הכל, יש לי לפעמים געגועים לקודמת
היו בה מעלות שחסרות לי לפעמים. אבל למרות זאת אני לא מתחרטת על העבודה המשותפת שלי עם זו החדשה (כבר לא חדשה כלל) ואנחנו מסתדרים בד"כ מצויין.

מכיון שעם הקודמת היתה לי מערכת יחסים של שנים וזרקתי אותה ביום אחד... אני חייבת לה התנצלות כנה.

סלחי לי!
סלחי לי פריהנד שעזבתי אותך לטובת אינדיזיין.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה