מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

צפה בקובץ המצורף 14825

צפה בקובץ המצורף 14826

צפה בקובץ המצורף 14827

לכל חברי הפורום שלום!

הוספתי עוד עבודות 2 שכבר יצאו לדפוס.

העבודה האחרונה של הרהיטים אני צריך אותכם, מי שמבין שיחווה דעה זה מאוד חשוב לי.
אני עדיין לא החלטתי על המיקום הסופי של הטקסט של "הספריה"
למטה יש טלפונים ושאר פעקלעך, אני צריך רעיון איך להביא את המודעה הזו לגמר טוב.
דהיינו איך לשלב את הטלפונים וכו'..
או על הטקסט הפירסומי האם צריך לשנות ואם כן מה להוסיף או להוריד ...

אשמח מאוד לרעיונות תודה.
צפה בקובץ המצורף 14774

צפה בקובץ המצורף 14775

צפה בקובץ המצורף 14776

מי שיכול לעזור לי בכיוון חשיבה שונה או בישום של בניית לוגו וכו'...
אני פשוט מנסה לבנות את הלוגו אך אף אחד מהם לא נראה ללקוח
ונראה לי (שקצת בצדק) בכל אופן אני אסביר על בסיס מה התבקשתי לבנות רעיון:

בעלי הבית ספר הזה אמורים לעזור לילדים איפרקטביים ללמוד ולהצליח באמצעות תוכנת מחשב שפותחה בנאס"א דהיינו דרך משחקים וכו'...
(לא רק משחקים)
וכך לפתח את הידע שלהם וכו'...
כדי שיוכלו להיות כילד רגיל ללא הפרעות
אני ניסתי לבנות לוגו אך אף אחד לא התאים...
מי שיכול לעזור לי ברעיון או בכלל בכל עזרה שהיא אני אודה לו מאוד.

נ.ב. אני מאוד נהנה מהפורום החשוב הזה זה "מעצמה יהודית מקצועית" !
באישור של מרא דאתרא ר' חיים דיקמן.

שלום חברים,​

בזמן האחרון נרקם רעיון (שלמעשה העלה אותו לראשונה ר' ח.דיקמן) לתועלת כל הצדדים.​

גרפיכץ מזמינה אתכם לעצב לכם כל מוצר שתרצו,​
  • קבלו קובץ פוטושופ של גודל המוצר וצורתו, על מנת שתעשו את העיצוב "שלכם" על גביו.​
  • קבלו את השם שלכם על המוצר ללא איזכור המילה גרפיכץ​
  • קבלו הנחת גרפיקאי שאף מוסד או אירגון לא מקבל, על מנת שיהיה לכם רווח לא רק על העבודה הגרפית על גם על כל מוצר שתזמינו.​
  • קבלו שירות ויחס מועדף כגרפיקאים של פרוג, תיק לקוח מועדף.​
  • קבלו אפשרות לתת מעוף ענק לכל רעיון שלכם, תוכלו להשתמש במגוון ענק של חומרים כגון: עץ, צפצפה, פרספקס, ניירות יחודיים, בדים, פוליאוריתן, ועוד.. בנוסף, עומדים לרשותכם שירותי לייזר מהמתקדמים בארץ, עם דיוק מדהים (אני אעלה תמונות בהמשך).​
  • קבלו את המוצרים באחד משתי סניפנו לפי בחירתכם, בני ברק או ירושלים.​
בקיצור, כל מה שצריך לעשות זה להתקשר לסניף ירושלים 02-5000923, לבקש את רעיה ולהרשם בשם וטלפון. (אין צורך לתת את הניק :) ) ניתן לקבל פרטים נוספים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>​

אני מצרף קטלוג מוצרי סוף שנה לגנים. מלבד זאת נשלמות ההכנות האחרונות לאתר החברה החדש www.graphicatz.com שעדיין לא מעודכנים בו פרטים רבים לרבות מחירים שהוכנסו רק לצורך הכנסת המוצר. אבל עדיין ניתן להתרשם ממגוון המוצרים, יש לציין ש"כל" מוצר, אבל ממש "כל" מוצר ניתן לשינוי. גם את הקרמיקה עושה אומן של גרפיכץ, וניתן להזמין מוצרי קרמיקה בהזמנה אישית בכל צורה ובגדלים שונים.​

המחירים לא כוללים מע"מ.
על מחירים אלו ישנה עוד הנחה לגרפיקאי שיתן את הגרפיקה מוכנה קומפלט.
המחירים הם לכמויות בלבד. ייצור פריט בודד עלותו כפולה ומכופלת.​

נשמח להיות בקשר,​

עמיר.​

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה