מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 554
  • צפה בקובץ המצורף 15085

רציתי לאמר תודה לכל חברי פרוג!!!
    מקווה שתרגישו מה שאני רוצה להעביר לכם.
    אני באמת מרגיש הכרת תודה ענקית לכל חבר וחבר, ומנהלים בפורום הזה, בלעדיכם לא יודע אם היה לי את הרצון לעשות את זה...

בניתי את הקלף הזה לאחר יומיים שלש שנהייתי חבר באתר בחיים לפני כן לא בניתי דבר כזה.
    ואני מעלה זאת בשביל שתבינו איזה אפקט ה"ביחד" הזה שלנו נותן, לא רק לי אלא לכל אחד ואחד מחברי הפורום הזה.

נ.ב. אם בכל אופן זה לא עבר, "המסר לא הובן" (אל תקחו את זה קשה... כנראה המסך מכובה:D.)

הפתרון הוא להדליק לקרוא ולהבין.:)

ואם אחרי הכל בכל זאת לא הבנת, לא נורא, כנראה אני צריך לשפר את העבודה ואז תבינו (-:

דרך אגב תודה לבונה פונט זה שכחתי מה שמו ואיתך הסליחה (תכתוב את זה פה שאני אדע)...

אני מאמין שיש לי עוד הרבה במה להשתפר אך תבינו שזה פעם ראשונה שאני בונה קלף כזה. ובזכותכם.
    0 תגובות
  • 626
  • קישור שקבלתי אשמח לקבל עזרת המבינים !
    http://www.brownbaron.com/blog/2008/01/16/35-free-photoshop-actions/

לא יודעת אם חדש לכם אם לא
    קבלתי אותו מחבר בפורום
    רוצה להוריד מס' פילטרים לפוטושופ: פאזל, תמונה ממוסגרת, וכד'
    משהו מבין ויודע לומר אם בתשלום בלבד?
    =ואם גם חינמי הכיצד????????

תודה-שבוע צבעוני ורגוע
    0 תגובות
    צפה בקובץ המצורף 15025

זה עבודה קצת ישנה בקצב התקדמות של גרפיקאי.
    (אתם יודעים גרפיקאי בדרך כלל מתחדש כל יום ברעיונות וברמה)

הגרפיקה הזו היתה לפני כ- 4 - 5 חודשים..

והכל על טהרת הפוטושופ..

דהיינו הקלף הקטן שמונח שם התפילין (כמובן חוץ מהתיפילין) הפתח, הווילונות, העמודים, והרצפה, הכל על טהרת הפוטושופ...

בערך שעה לקח לי העבודה הזו...
    מה אתם אומרים.
    נ.ב. אשמח לשמוע תגובות ואפילו הערות לגרפיקה בכדי לדעת מה לשנות בגרפיקה הבאה.

"ונתנו" ידידים הייתי מעוניין במיוחד בתגובה מקצועית שלך.:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה