מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אמונה בקשה מחירים
וזה נכון מאד כל מה שאמרו לה כאן שתלוי כמה היא מנוסה וכו' אבל חשוב מאד לדעת מושגים כדי לדעת מה בערך צריך מעצב מנוסה לקחת (ואם הוא טוב, אז לא כ"כ משנה אם הוא מנוסה 8 שנים או 12) על כל אחד מהדברים הנ"ל ואז היא תוכל לומר: מחיר של לוגו הוא בד"כ $500, אבל אני חדשה בתחום אז אקח רק $200.
ולמה זה חשוב? למעננו הגרפיקאים המנוסים!
כי אם כל אחד ימציא מה שנראה לו שמגיע לו כרגע, הציבור יקבל מושגים לא נכונים וכשגרפיקאי מנוסה וטוב יבקש מחיר הוגן וראוי, הלקוח ירים גבה ויגיד: לוגו $500? אבל ב"פירסומית" אמרו לי מאה שקל!

כשיצאתי לשוק העבודה (לפני כ-14 שנים) נתן לי חיים מושקין חוברת שנקראה "תמחיר" שקיבל במגזין דפוס שעליו היה מנוי, והיו שם מחירים בדולרים לכל דברי הגרפיקה שהיו באותם ימים.
חוברת זו נתנה לי מושגים לפיהם התויתי אני מחירים לרמה שלי בכל תקופה.
-----------------
להלן ממוצע:
עיצוב כרטיס ביקור שחור לבן טקסט בלבד - $120
עיצוב כרטיס ביקור צבעוני/שחור לבן - משולב עם תמונה לוגו (מוכן כבר) ועיצוב גרפי - $150
עיצוב לוגו - $500
עיצוב הזמנה לאירוע צד אחד - $200
עיצוב הזמנה לאירוע - 2 צדדים - $230
עיצוב פלייר A5 צבעוני - $180
כנ"ל מודעת פרסומת פשוטה צבעונית בעיתון - $180
כריכה לספר, עטיפה לדיסק: $400-$600 (תלוי במורכבות. בעטיפה לדיסק לפעמים יש תוספות)
פוסטר- $300-$400
פרוספקט פשוט: $300-$350
פרוספקט-חוברת מורכב: עטיפה $150-$200
עמודים פנימיים (לפי מורכבות כל עמוד) $15-$30 לעמוד
--------------------------------
(כמובן שמדובר בעצמאיים שעובדים עם הציוד שלהם. לא הבנתי בדיוק איזו משרה אמונה עומדת לקבל. אני בזמנו בתור שכירה מתחילה העדפתי לשכוח מהמחירים האלה כי קבלתי 11 שקל לשעה!)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה