מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• תודה
Reactions: Goldidea1 //
7 תגובות
נוטל את פטיש השופטים:
אז כמו ש
@מוטי נאה כתב, עיצוב וביצוע והמון לייקים זה לא הכל, כי המטרה היא לפצח את הבריף..
העבודה של @קלרינט (או #שוקולד מריר) מקבלת לדעתנו את מדליית החשיבה מחוץ לקופסה, וביצוע מושלם (אגב, תמיד בראש עמוד הגמרא רש"י ותוספות מתחילים ב4 שורות רחבות), אבל הבריף אוי הבריף..

ובנימה אישית, ובהערכה:
חמותי ערכה סעודת סיום לחמי, ופשוט הרגשנו שצריך לעשות משהו עם היצירה של קלרינט..
לאחר קבלת רשותה, והתאמה אישית של הדגשת השם שהיא עשתה באישון לילה.. הדפסנו את היצירה על גבי עוגה!

ובחזרה לכס השיפוט, אם סעודת הסיום היתה עומדת בזמני האתגר, אזי היא יכלה לקבל תוספת נקודות על שיתוף פעולה עם פורום הפסקת אוכל:p.

הקרן קיימת לעולם הבא!
אשה. שותפה..jpg
שלום וברכה, כפי שאתם יודעים אני לא כל כך פעיל כמו שהייתי בעבר. אבל זה משהו שהיה חשוב לי לשתף....

עד לפני תקופה הייתי קונה בשאטרסטוק תמונות, והייתי רוכש חבילות קטנות ושם כל תמונה בהתחלה תמונה עם חותמת מים ורק לאחר אישור שולח ללקוח את העיצוב עם התמונה המאושרת וכו'.

עד שחבר גילה לי את האתר הבא:
depositphotos

נכון האתר עדיין לא מתחרה עם שאטרסטוק מבחינת כמות התמונות, אבל בינתיים בשימוש של 3 חודשים הוא משרת אותי מעולה, ויש בו תמונות איכותיות וברמה מעולה!

אז מה היתרונות שלו?

1. המחיר, מחיר חבילות של לדוגמה 30 תמונות בחודש במחיר של 29 דולר. (בשנתי יש הנחה נוספת)
2. צבירת תמונות!! :eek:!! אם חודש אחד השתמשתם בפחות הורדות ממה שיש בחבילה, אין בעיה. היתרה עוברת לחודש הבא!
3. תמיכה בעברית, אפשר לחפש בעברית. כולל השלמת מילות החיפוש וזה פשוט עובד נהדר!!
4. השלמת תמונות זולה כאשר עוברים את כמות ההורדות החודשיות, ב1$ לתמונה. (אני חושב שזה מתחיל מחבילה של 10 תמונות, עוד לא נזקקתי לזה).

את חווית המשתמש שהייתה לי בשלושה החודשים, שאני פשוט יכול לספק את צרכי הגרפיקה שלי בצורה שוטפת בדיוק כמו הסטודיואים הנחשקים במשרדים הגדולים עם חבילות הורדה. וחווית משתמש.

ממליץ בחום!

הנה הקישור לאתר:
http://depositphotos.com

אם יש שאלות, אשתדל לענות בשמחה.
האם יש כאן מישהו שעדיין משלם 185 ש"ח לחודש על תוכנות אדובי?
לא חבל על הכסף אם אפשר לעשות את זה ב-105 ש"ח?

נתקלתי בהרבה אנשים שנתקעו והיו להם כל מיני בעיות עם הרכישה ולכן
הצעתי שרות עזרה ברכישת החבילה
אבל למי שמעדיף לחסוך את ה-50 ש"ח האלה ולעשות את זה בעצמו, אני כותב כאן איך עושים את זה צעד צעד וגם ארשום כאן שאלות ובעיות נפוצות בצורה מרוכזת

סדר הפעולות
[אני מתחיל עם חידוש מנוי קיים, אם מדובר במנוי חדש, דלגו לסעיף ז]
א. קודם כל צריך לבטל את המנוי הישן. הבעיה שהביטול הוא פעולה שאדובי מנסים למנוע אותה ולכן כנראה עשו שהיא תהיה קצת מורכבת - רק באמצעות שיחה בצ'אט. הבעיה השנייה שבד"כ רשום בצ'אט שהוא לא זמין. אז מה עושים? נכנסים ללינק הזה, ומגיעים לחלונית הבאה, שם יש הוראות לביטול (אך הן פחות רלוונטיות לישראל):
upload_2019-12-1_8-4-51.png
ב. בצד השמאלי של העמוד, בספרה 1, מופיע הלחצן upload_2019-12-1_8-10-7.png. נלחץ עליו כדי להיכנס לחשבון שלנו באדובי.
ג. המטרה שלנו היא להישאר בעמוד הזה. ולכן לאחר הרישום ניכנס שוב ללינק שבאות א' (הנה הוא שוב).
ד. באותו עמוד, למטה מצד ימין, מופיע הסמל הזה:
upload_2019-12-1_8-14-42.png
נלחץ עליו כדי לפתוח את חלונית הצ'אט (הוירטואלי לבינתיים).
ה. בחלונית הצ'אט, נרשום שאנו רוצים לבטל את המנוי. זה צ'אט בוט שברגע שהוא מזהה את המילה ביטול, הוא מעביר לנציג אנושי. אז מספיק לרשום Cancel, כמו שאני עשיתי כאן:
upload_2019-12-1_8-16-49.png
ה. הנציג האנושי ישאל למה אנחנו רוצים לבטל. אפשר לומר לו כי זה יקר, ואנחנו רוצים לבטל ולאחר הביטול לרכוש מחדש במחיר המוזל. השיחה צריכה להיות באנגלית אבל אל דאגה, אם אתם לא מסתדרים עם אנגלית - גוגל טרנסלייט עושה עבודה מעולה.
ו. שימו לב שהנציג יכתוב שזה ללא עמלה - no fee. אם הוא לא כותב את זה, ייתכן ותחוייבו במחצית מהסכום שנשאר לכם עד סיום התכנית. לדוגמה אם אתם משלמים לחודש 175 ונשארו לכם חודשיים, תצטרכו לשלם 175 ש"ח על הביטול. מהניסיון שלי, אפילו אם נשארו 10 חודשים - אפשר לבקש לבטל את העמלה כי רוצים לקנות מחדש, והם מסכימים. (אגב כדאי גם לשאול אותם כמה זמן נשאר לכם עד סוף התכנית
ז. לאחר שהנציג אישר את הביטול יש להיכנס ללינק הזה ושם לבחור את החבילה הרצויה
upload_2019-12-1_8-24-30.png
שימו לב שההנחה היא רק על חבילה מלאה ולא על מוצר בודד. שימו לב שגם אם אתם פרילאנסרים שמקבלים כסף על העבודות שלכם אתם "משתמשים פרטיים" ולא "עסקים" - רישיון עסקי מיועד לצוותים ולחברות גדולות והוא יקר יותר. תלמידים ומורים מקבלים מחיר מוזל של 56 ש"ח לחודש במקום 70 ש"ח לחודש.
ח. לאחר לחיצה על רכשו כעת תעברו לחלוניות כניסה לחשבון (שבד"כ ימולאו אוטומטית), ולאחר מכן לחלונית המבקשת את מספר הטלפון שלכם, לצורך אימות דו-שלבי.
upload_2019-12-1_8-27-18.png
אפשר למלא וללחוץ upload_2019-12-1_8-27-55.png, ואפשר גם לדלג ע"י בחירה באפשרות Not now.
אם הטלפון שלכם לא מקבל מסרוני SMS, מומלץ לדלג על השלב הזה.
ט. לאחר השלב הזה תעברו לדף הזה:
upload_2019-12-1_8-31-25.png

י. שימו לב, שמשום מה המחיר של ההנחה לא נקלט ומופיע 185 ש"ח. תחזרו אחורה בדפדפן עד לדף שבו כתובות כל התכניות ולחצו שוב על "רכשו כעת". עכשיו המחיר יתעדכן ל-105 ש"ח.
יא. יש לאשר בתיבת הסימון שאתם מסכימים לחידוש אוטומטי של המנוי ואת התנאים ואז ללחוץ על upload_2019-12-1_8-34-56.png
יב. לאחר מכן אפשר לשלם באמצעות PayPal או באמצעות כרטיס אשראי (בינלאומי).

סטודנטים צריכים למלא גם את כתובת המייל של המכללה / אוניברסיטה שבה הם לומדים, וכן את תאריך סיום הלימודים.
מה קורה אם מסיימים את הלימודים בעוד חודש ורוצים לשמור על מחיר הסטודנט לכל השנה...? אם בוחרים באופציה של תשלום מראש של כל הסכום, זה אפשרי. אחרת, המחיר יתעדכן למחיר הרגיל לאחר סיום תקופת הלימודים.

בהצלחה לכולם

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה