מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

צפה בקובץ המצורף 1712603207535.jpeg
1712605466729.png
אמנם כבר עוד מעט פסח אבל עדיין הייתי שמח לקבל הערות על המודעה הזו
קונספט - משתה משפחות וילדים ברעיון של מהודו ועד כוש 127 מדינה
צבעים של פורים עד כמה שמתחבר לי..?
דבר שהפריע לי במודעה לאחר מעשה:
בריבועים של משתה פורים ותאריך ושעה, המעבר צבע לא היה נכון. עדיף היה לעשות צבע אחד לטעמי
כנל בריבוע של דוכן איפור וכו, גם לעשות פחות צל

אשמח לעוד הערות!
___

1712605407432.png
טשטשתי את הפרטים של איפה זה ושל התורם.. בא נראה מי יודע מאיזה הדרכה העתקתי קופי פאסט את הכוס קפה..
קונספט: מודעה לתליה ליד הפינת קפה. כמה שפחות פרטים. לבן ונקי
אשמח לשמוע הערות
___

1712603608485.png1712603648150.png
קונספט: עימוד של ספר בצורה של ווצאפ. שני צדדים עברית אנגלית. 123 עמודים
כמה הייתם לוקחים על זה?
בגלל שזה קרוב משפחה וכו.. לקחתי 200$. אבל ללקוח רגיל (זה ספר ראשון שאני מעמד) כמה הייתי יכול לקחת על זה?
אשמח לשמוע על הערות
___

1712603776602.png
כנל טשטשתי את פרטי התורם.
קונספט: עיר חוף באמריקה הדרומית. צבעים מזמינים של בוקר. אלמנטים של ארוחת בוקר
אשמח לשמוע הערות
___

1712604016147.png1712604081281.png
קונספט: תעודת כשרות כמובן
אשמח לשמוע הערות
___

1712604213415.png
קונספט קייטנת אותיות לילדים. מזמין, יצירתי, צבעים מעוררים סקרנות
אשמח לשמוע הערות
___

אשמח לשמוע דעתכם על הסגנונות וכו
(כל העיצובים בזכויות יוצרים 😀)
  • 273
  • אשמח אם מישהו יוכל להוריד לי את זה:

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה