מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום חברים יקרים!

אם שמתם לב שנעלמתי מהפורום כמעט לחלוטין בתקופה האחרונה - היה זה מפני ששקעתי עד צוואר בכתיבת ובעריכת הספר, הנמצא בשלבי סיום, אך אל תחשבו שלא עקבתי אחריכם מלמעלה, ושמתי לב גם כשהקפצתם אשכול שלי מלפני כמה שנים. :)

בכל אופן, לענייננו:
בתחילה, תכננתי לשתף את מעצבי פרוג בהרבה תכנים בספר והערכתי שיכיל עד 300 עמודים - אך ככל שהתקדמה הכתיבה, התווספו פרקים ונושאים שעקפו בסיבוב את ההערכה הראשונית, התפרשו על עוד עשרות עמודים נוספים וגנזו כמה תוכניות לשיתוף מעצבי הפורום.

אולם - נותר עוד פרק שברצוני להוסיף לספר, בסוף החלק העוסק בהתנהלות המעצב מול הלקוח.
פרק זה יוכל לתת נקודת מבט לקוראים, המבוססת על נסיונם העשיר והמגוון של מעצבי הפורום.

מעולה! מה צריך לעשות כדי להשתתף?
אם ברצונכם להשתתף בפרק, נא עקבו אחר ההנחיות הבאות:

1. כתבו בקצרה מקרה / סיטואציה שחוויתם עם לקוח, ומהם המסקנה / הלקח / מוסר ההשכל שלמדתם להבא.

2. רשמו את שמכם המלא בתחתית התגובה. ניתן לרשום בנוסף (אך לא במקום) את שם העסק שלכם, במידה ויש.
אם ישנה בעיה עם כתיבת שמכם המלא, נא רשמו אותו בצורה כזו: ח. בניסטי או חיים ב.

הערות:
  • ברגע שהגבתם באשכול זה תגובה העומדת בשתי ההנחיות שלעיל, הבעתם בכך את הסכמתכם שהתגובה תפורסם בספר יחד עם השם שרשמתם.
  • תגובות שלא עומדות בדיוק בשתי ההנחיות שלעיל, לא תפורסמנה בספר.
  • כמות התגובות הנה מוגבלת, ולכן לא כל התגובות המתאימות תבחרנה.
  • התגובות יעברו עריכה לשונית, אך לא שינוי כלשהו בפרטים.

זה הכל!
אם ישנן שאלות - אני כאן.
בהצלחה לנו!
הסתבכתי, רק אתם תוכלו לעזור לי :)

מכירה ביתית של מוצרי אפיה איכותיים שחוגגת עשור
ועוברת לחנות מרווחת ומתרחבת גם לנישה של אביזרי עזר לאפיה מקצועית.

אני התבקשתי לעצב לוגו, עם זיקה ללוגו הקודם
קיבלתי חופשיות בנוגע לצבעים אבל ביקשו פונט דומה.
הכנתי ללקוחה שלושה סקיצות לוגואים שונים, תוך התייחסות לסלוגנים מתאימים.

דקה לפני ששלחתי ללקוחה את הסקיצות
קיבלתי ממנה טלפון "עצרי את הכל, עשינו חושבים ואנחנו לא רוצים לשנות את הלוגו
ככה מכירים אותנו כבר 10 שנה, וכמו שאוסם לא משנים את הלוגו, גם אנחנו לא....
תעשי בבקשה שיפוץ קל בלבד ללוגו"....

כמה שהסברתי לה שזו ההזדמנות מצוינת להתפטר מהלוגו הישן
ולא לכסות במייקאפ את הפצעים :) לא עזר :(

אז התיישבתי להכין לוגו משופץ
ובסוף שוב יצא לי לוגו מרשים ויפה, אך לא כ"כ דומה.

מה עושים?
אני חושבת שזה מה יקרה לי בכל פעם שאנסה לגעת בלוגו הזה. :D

תכל'ס - -
אני מצרפת עכשיו את הלוגו הישן
ובהודעות הבאות את ארבעת הסקיצות
המשימה שלכם:
לצלצל להודעה עם הלוגו שאהבתם
ואם לא קשה לכם מידי, אז גם לנמק מדוע, ואיזה מהאופציות. לדוג' ג' 2. כי: . . .. . . .

כי אני מתכננת בל"נ לשבת על זה עוד פעם אחת לעשות משהו ממש דומה למקור (מקווה שלא יצא מזעזע)
ולצרף לה עוד 2 סקיצות (מה שיקבל את המקום הגבוה בהצבעה שלכם:) )
אולי ככה הלקוחה תשתכנע ;)

אני כאן, מחכה לשמוע בסקרנות...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה