מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

יום רביעי בשעת לילה, הטלפון שלי מצלצל, על הקו גיסי היקר ואהוב, תשמע אני עוזר לחבר לפתוח עסק אתה יכול לעזור לי עם שם למקום?
מתי החנות נפתחת?
יום חמישי הבא! תקפוץ מחר למקום ותפגוש אותו, ותאמר לי מה אתה חושב...

למחרת עשיתי סדנת מיתוג שלאה בלוי העלתה
פה בעבר. והצעתי כמה שמות.

מאוחר במוצאי תשעה באב מתקשר אלי הבעלים ואומר לי בחרתי בשם שבת ביסטרו, סופית! תתחיל לעבוד.

התחלתי לעבוד על הלוגו, עם דף ניר ועט. מנסה לראות איך אפשר לשלב את האותיות ש וB או נרות שבת. בסייעתא דשמיא עצומה ההברקות פשוט נפלו אחת אחרי השניה, וכבר ב3 לפנות בוקר הסקיצה הראשונה נשלחה.
לקח יומיים, עד שסגרנו את הלוגו סופית והכנתי לו מדבקות לסלטים ולמכסים.

לשאלתי מה קורה עם הפרסום? קיבלתי את התשובה: שבוע הבא, השבוע נתחיל לייט!

יום רביעי בבוקר, מקבל טלפון תשמע צריך פליירים לחלק בשכונה, חייבים לעשות פרסום.
אין בעיה אני בחופש עם הילדים, אני אראה אם אוכל לעבוד על זה הערב. 00:30 אחרי כתיבת טקסטים עיצוב ושליחה להגהה לכתיבה האנגלית שלי, אני שולח את הפלייר המוכן לדפוס לגיסי.
אל תשאלו אותי איך?!? גיסי נוחת אצל בעל הבית ב3.30 לפנות בוקר עם הפליירים המודפסים!

הגעתי לשם מאוחר בליל שישי בערך ב1:00, אחרי ערב רחוב עם נוער שאני מתנדב בו כל חמישי בלילה.
מה אומר ומה אדבר, האוכל היה טעים ברמה לא נורמלית... (קרדיט מלא לרוזמרין מהמרכז על האוכל הטעים! מחפוד אם כבר שאלתם) ולבחור צ'ולנט מתוך 5 סוגים שונים, זאת החלטה בכלל לא פשוטה!!
ולראות איך אנשים פשוט זרמו פנימה בלי כמעט פרסום! אני רק מפחד לדעת מה יקרה שבוע הבא!

יום שישי הגיע משלוח נוסף של אוכל, ולא נשאר כמעט כלום!

איזה סיפוק! הייתי חייב לשתף אתכם!

מזל טוב למאיר אופק על המקום החדש! המון בהצלחה!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה