מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

יש למישהו מושג למה זה קורה? מדובר במשהו חריג שאף פעם לא קרה לי שהתוכנה לקחה לי 8GB מהראם.
כל זה קרה אחרי שמישהו העלה
כאן בפורום תוכנה תמימה כביכול שבסוף התגלה במחשב כווירוס קטלני (שגם הצליחה להשתלט על האנטי וירוס) שעד עכשיו אני לא מצליח לסדר אותו ועכשיו הוא מתחיל להרוס לי את המחשב ולכן אני נאלץ לעבוד ללא חיבור לאינטרנט כדי שיהיה כמה שפחות נזק עד שאני יסדר את זה..
בתודה מראש!
כן, ניחשתם נכון את התשובה לשאלה שבכותרת!
אלו כמה מבין הלקוחות הנפלאים שזכיתי למתג בחודשים האחרונים.

פירוט בצורת טקסט קצר וקולע - כשמיד לאחריו היצירות. תהנו!

הנדי שטרנברג - ציירת מוכרת ומוכשרת, המנהלת בית ספר מקצועי לציור ואיור.
כישרון הציור בהחלט יזניק את התלמידות אל על לעבר המקצוע הנכסף.

דוד פייט- יועץ עסקי ומנהל פרויקטים, יוקרתיות וביטחון הם ערך נעלה עבור לקוחותיו.
אחד מהלוגואים הנדירים שבהם אני מעצב פונט במיוחד עבור הלוגו.

מרים אמינוב - מאמנת NLP אישית, העורכת טיפולים וסדנאות לכל אדם הרוצה להגשים משאלות ולכבוש פסגות בחיים.
כתבתי סלוגן בשביל הדוגמה, והלקוחה אהבה. אולי אעשה הסבה לקופירייטינג?

אחוזה בהר - קומפלס צימרים מפואר על ההר הגבוה בערד. נוף חלומי, אוויר צח, חותמת איכות ואירוח 5 כוכבים - והכל מתובל בסגנון חו"ל יוקרתי.

חשמלייט - חנות מוצרי חשמל במחירים נוחים. שאף אחד לא ינתק את הכבל מהשקע!

רינה של תורה - רשת מוסדות וכוללים מכובדת, העורכת מספר פעמים בשנה תקופות תפילה למציאת זיווג.
פשטות, עוצמה, ייחודיות.

כולי אוזן למקרא תגובותיכם היקרות.
אז... למה אתם מחכים? :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה