מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 4K
  • שלום וברכה.

אני מצויה בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים טובות, רכשתי חבילות פונטים - הן מפונטביט והן מפונטייפ, וכמובן מודעת לחוקיות בעניין (לא להעביר לאחרים, זכות שימוש במחשב נייח אחד וכו'.) כמו כולכם עקבתי גם אני אחר האשכול הכאוב שפתח ר' אליהו פריד בעניין ההעתקות והשימוש הבלתי חוקי בפונטים.

ועם כל זאת - נכשלתי.

בניתי לעצמי אתר, ובתמימות השתמשתי בפונט מהפונטים הרכושים מחברת פונטייפ. מעולם קודם לכן לא התעסקתי בנושא עיצוב אתרים ולכן הנושא של פונטי ווב לא היה בתודעתי, על אף שחתמתי על כך בעת רכישת הפונטים.

קיבלתי שיחת טלפון מר' אליהו פריד, ובה הוא הסביר לי את חוסר החוקיות שבעניין. חשוב לי לציין לטובה את התנהלותו הישרה וההוגנת, הוא הציע לי מחיר מוזל מהרגיל במידה ואהיה מעוניינת להשתמש בפונט בגרסת הווב שלו. בסופו של דבר בחרתי לשנות לאחד מפונטי החינם של גוגל. להצעתי לתשלום כלשהו, כעין 'קנס' הוא סרב. הסיכום היה פתיחת האשכול הנוכחי, כדי למנוע ממקרים כאלו להישנות.

מקווה שהועלתי.
    הצלחה רבה לכולם!
    שלום חברים יקרים ונפלאים!

ברצוני לבחור פונט (חינמי) בעל מראה 'תורני', תומך ניקוד לגמרי (גם בנון סופית, ולא כמו
    כאן) לעלון תורני.

חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי משהו מי-יודע-מה...
    אולי מכאן תצמח הישועה...

הייתי שמח לשמוע הצעתכם. ואם יש פונט ממש מומלץ ושווה לשלם עליו - גם טוב.

תודה מראש!
    [מקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון]
    • תודה
    Reactions: עילום1 //
    1 תגובות
  • 4K
  • ישנם כבר כמה וכמה מאיירים וגרפיקאים ואומנים שונים
    שרכשו את הלוחות המצוינים של XP-PEN
    רוצים לשמוע פרטים?

הכנסו לשרשור
    הזה
    ותוכלו לקרוא חוות דעת על הלוחות של XP-PEN

אם אתם מעונינים בפרטים נוספים
    צרו איתי קשר במייל בלבד:
    <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

0 תגובות
    האם זה נכון שבפונטייפ אפשר לקנות פונט בודד? ראיתי כאן

כשכתוב 15 משקלים הכוונה ל- 15 פונטים שונים או שיכול להיות אותו פונט (לא כ"כ הגיוני) בסוגי 'עוביים' שונים דק/בינוי/עבה וכו..?

ו...האם יש כאן מישהו שרוצה לקנות חבילה (פונביט) ומסכים שאקנה אחד?
    (לדוגמא: חבילה של 15, 14 בשבילו ואחד בשבילי- במחיר מלא כמובן)

תודה לעונים..!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה