מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

אני פשוט בהלם!!!

הרגע קיבלתי עלון פרסומי במייל ואני עוברת עליו מלמעלה בסתמיות כזו
עד שאני נתקלת בפרסומת המצ"ב.

הרגשתי כזו פגיעה אישית, ישירה בי, ככה? ככה כותבים לציבור חרדי?
אני חושבת שחברת מזרונית היא חברה שרצה במגזר החרדי, הולך לה מצויין
וגם לי יצא לרכוש אביזרים שלה,

אך פתאום אני מרגישה כזו צביטה, זו מזרונית? למה? מה בוער להם להיות זולים ופחותים? למה לא לכבד את הציבור החרדי השומר על לשון מכובדת ושפה נקיה?

אני מרגשיה שאני אולי מדי תוקפת, אך זה נכתב לי ככה מתוך כאב אמיתי,
האמת, הרמתי מיד טלפון לחברה והשארתי את ההודעה שלי - ההלם לפקידה
(אין לי מושג כלל מי זו אך היא שמעה את הדברים בצורה יבשה לחלוטין והודיעה שתעביר להנהלה, יתכן ובאמת אין לה את הרגישות לכך או שהחליטה לשמור על כבוד החברה ולא הביע כלום.. לא משנה, זה לא הענין)
ופניתי לפרוג - אליכם-
לדעתי, אם יש כאן כאלו שהבינו אותי שזה סוג של פירצה
(ככה העין מתרגלת והשפה מתרגלת.. חבל, אנו המעצבים יש לנו הרבה חלק בשמירת נכבדות רמת הציבור ערכית ורוחנית..)
אז שירימו גם טלפון ויביעו מחאה שלא מתאים לחברה מכובדת כמו מזרונית לפנות בשפה זולה ורחובית לציבור נחשב.

ח"ו אין בכוונתי להשמיץ את החברה או לפגוע בה,
שימשיכו להצליח ולהפגיז עם הרעיונות שלהם - אך בבקשה, תשמרו על כבוד הלקוחות שלכם ועל כבוד החברה - רק תרוויחו!!!
שלום
אשמח לקבל חוו"ד לכריכה זו.
צפה בקובץ המצורף 279336
בעיני מצאה חן מאד, בעיני זולתי ששאלתי- מחרידה...

נועדה לספר שירים, בסגנון "רגשי" כעין שירי זלדה למכירים.
לא חרזנות.

קהל יעד: דתי\חרדי לאומי.

תודה לכל המגיבים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה