מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=257347&highlight=מקובצת

טוב, אז מטעויות רק לומדים,:)- אז ככה
כדי שלא תסתבכו כמוני וכמעט שתתיאשו חלילה
כשאתם פותחים מסמך חדש תבדקו למטה שיהיה כתוב פיקסלים מרובעים ולא משו אחר (לי, בגלל שזה היה על משו אחר שמה זה היה גם גדול ומוארך אבל המידות היו אותו הדבר-המידות הרצויות..-היה ממש מוזר)
לאלו ששונאים מגילות אני מצרפת תמונה-

אז שיהיה רק לתועלת..:)
היי לכולם,
לא ביקרתי כאן הרבה זמן, עבודה וכו'
אך הפעם אשמח לשמוע את חוות הדעת המקצועית שלכם,
היות שזה אתר החנות הראשון שלי, ועד היום עשיתי רק אתרי תדמית.

לחנות קוראים
קרייזמן מזגנים ומוצרי חשמל,
הוא די מוכר בציבור החרדי במחירים הזולים והשירות המעולה שלו,
עד היום הוא מכר דרך הטלפון, ועכשיו עשיתי לו מיתוג מחדש,
החל מהלוגו, עבור דרך אפיון האתר, חוויית משתמש, עיצוב, ובנייה.

אשמח לשמוע ביקורת בונה, הצעות לשיפור, וגם פרגונים :)
אתר החנות: http://kreizman.co.il
(כרגע הטעינה שלו איטית, בשבוע הבא זה ישופר אי"ה)

ולמי שרוצה יותר:
קצת מאחורי הקלעים של הפרוייקט
צפה בקובץ המצורף 286568

שלום לכולם!

שמחה מאד לשתף בפרוייקט שארך שנתיים תמימות, (איזו פאדיחה! נכון? :))
www.simlarent.co.il

העבודה היתה מטורפת בהחלט, אבל אני מקוה שהתוצאה נחמדה מספיק :)
ויאללה, תכנסו ותתחילו לפרסם את השמלות שלכן, כדי שהלקוחה הנהדרת שלי תוכל להמליץ עלי לחברות שלה, ולהגיד להן שאם עובדים איתי רואים תוצאות :)!
אני מקוה שתאהבו,
ותצליחו להסתדר בנוחות מקסימלית עם הממשק המושקע.

וכמובן שאשמח לשמוע את חוות דעתכם המחכימה.
תודה!!!

נ.ב. סליחה מראש מכל החסומים... הלוואי שהחסימות היו פותחות את האתר לכולם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה