מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

האמת שדיברו כאן לא פעם בשבחה של חברת פונטייפ, על האיכות והשירות.
אבל היום נתקלתי במשהו שקשה לי להאמין שקיים בהרבה חברות אחרות.

לפני כחצי שנה הצטרפתי למנוי (שאגב, משתלם מאד) בחברת פונטייפ, כמובן בעקבות מבצע כלשהו שפורסם כאן בפורום.
בהצטרפותי, נשלח לי "הסכם שימוש" לתוכנית המנויים שעליו חתמתי.
צפה בקובץ המצורף 184659
אתמול אחה"צ (כידוע היה התאריך 4 בפברואר), ואני לפתע נזכרתי שבחודש ינואר הזמנתי רק ארבעה משקלים, ולמעשה לא ניצלתי את המנוי החודשי שלי.
שלחתי מייל, עם טופס הזמנה של חמישה משקלים לחודש פברואר, והוספתי שם שבחודש קודם שכחתי להזמין משקל נוסף.
הבוקר קיבלתי מהם מייל עם חמשת המשקלים הנבחרים, ועוד שורה אחת - אושר לך באופן חד פעמי להשלים משקל אחד עבור חודש קודם.

מעל במה חשובה זו, אני רוצה להודות לפונטייפ ולעומד בראש החברה הרב פריד!
יישר כח גדול! תמשיכו להצליח ולתת שירות מעל ומעבר!
בהמשך לאשכול זה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=246546
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על העיצוב והפונטים.
חיזקתי את הפונטים, וגם את הצבעים, כדי לשדר עוצמה.
משהו לא מסתדר לי בחלק העליון, כמה שניסיתי לשחק.
אולי לא לשים את הרקע הזה, כי הוא לא מסתדר עם פונט עוצמתי? וצריך פונט עוצמתי.
מצד שני הרקע הזה כן מתאים.
בקיצור, ניסיתי לשדר גם רכות וגם עוצמה וזה לא מסתדר, אז מה עושים?
או שתאמרו שזה כן נראה טוב...

(שינוי הטקסטים לבקשת הרבנית ולדמן. היא גם מאוד מעדיפה שאכתוב גברת ולא רבנית. אבל אני חושבת שעדיף כך.)​

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה