מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 450
  • כהמשך לאשכול הנ"ל -

תודה רבה על הפידבקים באשכול ובאתר, נהננו לקרוא!

לכבוד שדרוג האתר לפלטפורמה מתקדמת יותר, (בין היתר, תשלום ישיר בכרטיס אשראי) אנו יוצאים במבצע: פריט מתנה לכל מבקר!
    נרשמים באזור האישי (לחצו על "התחבר"), ומקבלים בדוא"ל פריט יפהפה לכבוד החג!

נשמח לשמוע מכם, כאן או באתר. זה פרויקט בהתפתחות, והתגובות שלכם משמעותיות עבורנו...
    איתכם בעיצובים לחנוכה..
    YidDesign

אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי באישי

בתודה מראש
    שלום לכולם
    כמה וכמה פעמים ראיתי כאן שאלות וניסיונות לבטל את החיוב החודשי של שאטרסטוק, לאלו שעשו ניסיון של חודש חינם.
    גם אני ניסיתי כמה וכמה פעמים לבטל את החיוב. ניסיתי לבטל את ה"חידוש האוטומטי" אך ה29 דולר המשיכו לרדת מידי חודש. ובאותו שער שבו עשיתי את המנוי.
    כתבתי מייל עם בקשת ביטול לתמיכה הטכנית שלהם.
    זו התשובה שקיבלתי.

שלום מוטיבציה,
    תודה שפנית לשוטרסטוק. צר לי לשמוע כי הצעת הניסיון בחינם לא ענתה על צרכיך בשלב זה ועל כל בלבול בנוגע לתהליך הביטול.

כך עובד תקופת הניסיון החינמית שלנו של תוכנית המנויים השנתית:

• בעת ההרשמה אתה מקבל חודש שירות ראשון בחינם בתכנית הכוללת 10 הורדות בחודש. תוכנית זו מחייבת התחייבות שנתית, כאשר החיוב החודשי מתחיל בחודש השני לשירות.
    • החיוב עבור החודש השני מופיע כ- 48 שעות לפני תום החודש הראשון על מנת להבטיח שירות ללא הפרעה.
    • ניתן לבטל בקלות את תקופת הניסיון בחינם על ידי לחיצה על הקישור "בטל תוכנית מוקדם" בדף התוכניות בחשבונך.
    • השבתת חידוש אוטומטי בתוכנית שנתית מונעת את התחדשותה האוטומטית לשנה נוספת, אך היא אינה מבטלת את התוכנית מוקדם.
    בנוסף לחודש הראשון בחינם, הטבה נוספת שמגיעה עם המנוי הנוכחי שלך היא התעריף החודשי המוזל שתקבל תמורת התחייבות לשנה לשירות שלנו.

אם תצטרך לבטל את ההתחייבות השנתית שלך מוקדם, נצטרך להתאים את מחיר התוכנית על ידי איסוף ההפרש בין התעריף החודשי הרגיל לתעריף המוזל שקיבלת עד כה. כמובן שחישוב זה אינו כולל את החודש הראשון שהיה ונשאר חופשי לחלוטין.

כך מחשבים חיוב זה:

• התעריף החודשי המוזל שלך בהתחייבות שנתית: $ 29.00
    • תעריף חודשי ללא התחייבות שנתית: $ 49.00
    • הפרש מחירים חודשי: 20.00 $
    • חודשים בתשלום במנוי עד כה: 8
    • ההנחה הכוללת שקיבלתם עד כה: 160.00 דולר בתוספת מס, אם רלוונטי
    לאחר שנעבד תשלום זה, התוכנית שלך תבוטל ולא תחויב עוד בגין שירות, אולם כל הורדות שנותרו יהיו זמינות לשימושך עד שתוקף התוכנית שלך.

על מנת להמשיך בביטול התוכנית אצטרך לקבל אימייל באישורך לגבות 160.00 דולר , בתוספת כל המס הרלוונטי, לאמצעי התשלום העיקרי המופיע
    בדף החיוב בחשבונך. אם לא אשמע ממך, התוכנית תישאר פעילה וסכום החיסכון המפורט לעיל יגדל בכל חודש שירות נוסף.

לחלופין, אם ברצונך להמשיך את המנוי השנתי עד לסיום התחייבות השנה, פשוט כבה את החידוש האוטומטי בדף התוכניות כדי למנוע מתכניתך לחדש שנת שירות נוספת. במקרה זה, אין צורך שתשיב להודעת דוא"ל זו.

אם יש לך שאלות אחרות, אני תמיד שמח לעזור.

בכבוד רב,

ניקול
    עורך דין שירות לקוחות של שוטרסטוק

ref: _00D301GgSC._5003Z1GPijU: ref

עד כאן לשונם הזהב.

ובכן, מתברר שזה לא "חודש ניסיון חינם" אלא התחייבות לתכנית שנתית. אני חייב לומר שאין לי שום חשק ואנרגיה לבדוק עכשיו באותיות הקטנות האם אכן התחייבתי לשנה, כי מסתבר שהם גיבו את עצמם מכל הצדדים.
    היו חודשים שאכן היה לי שווה להשתמש במנוי הזה, כי היו לי לקוחות שהביאו אותי לידי שימוש, אך בחודשים הללו אני מסתדר עם המנוי של פריפיק.
    אם מישהו הצליח להמלט ולבטל את התכנית הזו - של ה29 דולר בחודש אשמח לשמוע ולקבל עיצה ותבונה מה לעשות.
    תודה רבה לכולם.
    כ"לקוח" קבוע בFree vectors
    אני עומד חסר אונים, לא מצליח להוריד כלום ..

הבעיה אצלי ?
    במקום האשכול שפתחתי לפני 5 + שנים וכנראה לא השתקם בחידוש האתר של פרוג ע"כ לטובת קהל פרוג אני יעלה שוב תמונות שצילמתי הן בתחילת הדרך לעולם הצילום והן כעת ברמה מקצועית וכמובן לשימוש חופשי וחינמי
    תמונות אלו עברו עריכה ובקשתי הקטנה שבמקום האפשר לשים קרדיט ... צילום גרפקליק ... אבל לא חובה
    ועוד בקשה קטנה מי שיסחף ברוח הנדיבות שיפתח אשכול נפרד...
    בהצלחה!

ולמען הסר ספק רק תמונות באשכול זה הם חינמיות ומתרות בשימוש
    תמונות שאני מעלה מידי פעם כשיתוף וחוו"ד או שנמצאים בתיקיות העבודה אינם בכלל ואסור להוריד אותם אפילו למחשב האישי בלי אישור מפורש
     תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה