מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

• 275
  • http://www.myfonts.com/WhatTheFont/
    באתר זה ניתן לגלות את שם הפונט האבוד. מעלים תמונה מסוג jpg.
    ושם הפונט מתגלה.
    בהצלחה
    0 תגובות
    נתקלתי בהרבה אנשים, ובהרבה אנשים טובים גם בתחום העסקי (!),
    חוויה נפלאה ומענגת כמו שהיתה לי היום, הרבה זמן לא היתה לי - שאלתי שאלה כאן בפורום בענין המלצות לפונטים... ציפיתי לכמה תגובות קצרות וממצות...
    אחרי כמה דקות - מצלצל לי הנייד, על הקו - ר' אליהו פריד היקר נ"י. "בנוגע לשאלה שלך... הפנת אותה במיוחד בשבילי... ", ואז קיבלתי דו-שיח מענין, מלא באינפורמציה מדהימה, שנתן לי הרבה יותר ממה שחשבתי וידעתי. הבן אדם פשוט בן אדם זהב!!! דיברנו על המון משקלים וסוגי גופנים, תוך זליגה למגמות שונות, זרימות, מטרות ועוד ועוד, הכל ביוזמה של שיחה ממנו, ובמשך כ-40 דקות פשוט עמדתי נפעם, מהאדיבות, מהידע הנפלא, והרצון להקשיב ללקוח, ולתת באמת בשורה של ממש לעולם הטיפוגרפיה, ממקום של שליחות, ממקום של לראות את טובת הלקוח, ולא רק ממקום של "עסק" וממון [בלי לזלזל חלילה בשאר המעצבים]...

(חוויה כזו זכורה לי מהבעלים של גלופות "שוהם" בירושלים, שגם הוא במשך דקות ארוכות הרצה לי בטלפון לפני כשנתיים על יצירת גלופות לספרים, עצות הכוונות ועוד ועוד, כל זה רק מתוך קובץ ששלחתי אליו שלדעתו היו נדרשים כמה שיפורים. יש לציין שהוא עמד נדהם שהסכמתי לשנות ע"פ אותן הערות שלו, מכיון שהיו זכורות לו הרבה חוויות לא נעימות של גרפיקאים ששלחו אליו קבצים וכשהוא ביקש לתקן דבר מה, הרגישו שפוגעים בציפור נפשם, בלי להבין שכמות של עבודות שהם רואים בחודש, הוא רואה (וכנראה כבר ראה) בחצי יום, והוא, ממש לא מתוך מקום של גבהות-לב, מבין "קצת" יותר מהם בתוצר הסופי, ומה נראה טוב לעין. ובאמת לכולנו, ובראש ובראשונה אני אומר זאת לעצמי, כדאי להקשיב, ושוב להקשיבף גם אם לא בהכרח להסכים. מנסיוני, עם אנשי דפוס שעובדים בזה שנים, "שומע לעצה חכם"... וסיפורים בזה אתם בוודאי מכירים והרבה...)

בקיצור - למי שלא ניסה, שינסה... איך אומרים הפרסומאים "רק טוב יצא לך מזה... ".

אליהו, תודה, ממש יישר כח!
    באמת כיף להיות לקוח של אנשים כמוך!

יאללה, זזתי...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה