מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בוקר טוב,
אני עומדת לסגור בחירת פונטים (פונטביט) בחבילה שרכשתי לפני שנה. במהלך השנה כמובן לקחתי את כל הפונטים שהייתי צריכה במהלך העבודה, וכעת אני צריכה לסייים עם כל השאר.

1. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם על פונטים מומלצים לכל סוג עבודה שעולה בדעתכם...
2. האם לספרי ילדים מנוקדים לוקחים פונט אופנטייפ מושלם? או כל הפונטים מתאימים לזה כי הניקוד בד"כ מסתדר עם זה?
3. איזה פונט מתאים לספרי ילדים: מה לטקסט רגיל מנוקד (סוג הספרים הדקים), מה לטקסט מנוקד לבוגרים מבין הילדים (הספרים הרגילים כמו וולדר, שוקי התוכי וכד') ומה לקומיקסים מנוקדים?
4. על הדרך, מה אתם אומרים, אם אני אוהבת פונט מסוים, איך אני אדע אם הוא יחסית חדש או ישן יותר, והאם בכלל כדאי להתייחס לשנת הייצור שלו? כדאי לבחור אותו?(כמובן אני מדברת על פונטים במראה יותר עכשווי מאשר מיושן, אבל לפעמים זה מטעה ונראה מעכשיו בעוד שלמעשה יש להם כבר תחליפים חדשים רק שלא תמיד מזהים אותם אלא רק אחרי הבחירה...)

תודה מראש על עזרתכם!
וברצינות,
מצו"ב הגרסה האחרונה של המודעות האלו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=216126
התקדמנו במשהו?
אהבתם, תנו צלצול.
לא אהבתם, תסבירו למה.
יש לכם רעיון לשיפור, נשמח לשמוע.
אין לכם מה להגיב, לא חייבים.....:D

(נא ונא לא להתייחס למלל המרובה. אלו הם הנתונים איתם צריך להתמודד. בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה:))
כהמשך לאשכול הפורה הזה:http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1645430&postcount=13
לקחתי לתשומת ליבי הרבה מהארותיכם הבונות,
ולהלן התוצאה...
אשמח לחוות דעתכם, מה עדיף:
האם את המודעה הימנית או השמאלית (יהלום מלמעלה או ממול?)
וכן לגבי הצבעים של הטיפוגרפיה (המילים "יהלום" ו"שווים המון") האם יותר טוב הימני או השמאלי?
והאם יש עוד שיפורים נצרכים בעיניכם?

ממש תודה, תזכו למצוות וליהלומים רבים;)!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה