מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בוקר טוב!
כמובן שאין דבר כזה ואולי גם לא יהיה אבל אני זקוקה לחברי הפורום המוכשרים
כל רעיון יתקבל בברכה זה בטוח!! :)
קצת רקע שתבינו על מה אני מדברת..
לאחותי בתיכון יש מגמת תקשורת חזותית ויש להם פרוייקט להגיש בסוף שנה - הדרישה היא למתג משהו מקורי שלא קיים בשוק, אפשר להמציא בכייף ,
לדוגמא שנה שעברה אחת הבנות עשתה בית מרקחת לממתקים משו חמוד ומקסים!!!
אבל ....
השנה הדרישה היא למתג משהו ולהסביר מה עמד מאחורי הבחירה - פרזנטציה וכו..
אחותי העלתה רעיון על בנק לילדים צעירים - מגיל חמש בערך ע"מ ללמד אותם לחסוך ולהתנהל נכון עם כסף גם בעתיד כשיגדלו, סוג של דן החסכן רק עוד כמה צעדים קדימה.
עלה לי רעיון שיהיה שם כאילו כספומט שהילדים יוכלו לבוא , להפקיד ולמשוך. כמובן שהכל יהיה עם ציורים ואייקונים ולא מילים לטובת הילדים שלא יודעים לקרוא עדיין וכן הסכומים יהיו קטנים 10-50 וכו... ושזה יהיה משהו בפריסה ארצית וכו..
ועדיין הכל בראש זה התכנון פחות או יותר ..
אז מה בעצם אני צריכה מכם?
קודם כל מה אתם חושבים על זה רעיון ?? יפה ? שווה להתקדם איתו ?
ואם כן אז איך הייתם קוראים לבנק כזה ?
וכן כל דבר שעולה לכם בראש -תרשמו ואולי יבוא לידי ביצוע .
תודה רבה מראש לכל המוכשרים והמוכשרות שיואילו לעזור לנו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה